Kennis delen over aanbesteden

Het gesprek aangaan en kennis delen over aanbesteden. Om van elkaar te leren en aanbestedingstrajecten te professionaliseren, te ontwikkelen op gedrag en prestatie, kansen te signaleren en deze effectief te benutten. Door krachten te bundelen en de juiste competenties op het juiste moment samen te brengen, krijgt aanbesteden de impuls die het nodig heeft. Daarbinnen is Tender Services Group de Thought Leader.

Experts in tenders

Tender Services Group ontwikkelt als kennisleider op het vlak van aanbestedingen innovatieve perspectieven en benaderingen. Het dagelijks vernieuwen van kennis over dit vakgebied en het delen van deze kennis met u als opdrachtgever vinden we daarbij vanzelfsprekend. Door jarenlange ervaring met een grote diversiteit aan tenders kennen wij de business van binnen en buiten, weten wij waar de behoeften en pijnpunten van opdrachtgevers liggen en begrijpen wij hoe de markt opereert.

Hulp bij aanbesteden

Wij helpen u met aanbesteden en aanbestedingen door onze kennis te delen in alle fasen van het proces. Met hulp en advies van TenderCoach, de tools en detachering van TenderService, Tender trainingen en de markt- en data-analyse van TenderScope. Ook leveren wij een bijdrage met webinars, praktische blogs, actuele artikelen, het Aanbestedingsjournaal en zijn wij een veelgevraagde spreker op congressen over aanbestedingen.

Innovatief aanbesteden

Tender Services Group is hét expertisecentrum voor alle aanbestedingsvraagstukken die u als ondernemer heeft. Effectieve werkmethodes en een dedicated focus zijn de oplossing voor alle organisaties die problemen hebben met het winnen van overheidsaanbestedingen en dus omzet mislopen. Begeleiding, advies en innovatieve tools leiden naar een doel: meer omzet door slimmere aanpak.

Aanbesteden professionaliseren

In het speelveld van aanbestedingen is Tender Services Group als Thought Leader de verbindende en innovatieve schakel tussen u als ondernemer en de overheid. Dat doen we door op inhoud en op proces voorop te blijven lopen, trends te signaleren en hierop innovatief in te spelen. Kennis en ervaring over aanbesteden wisselen we uit en delen we met aanbestedende diensten en met u als ondernemer.

Expertise in aanbestedingen

Tender Services Group wil zo uitgroeien naar een platform in innovatief aanbesteden en de overheidsprocedure aan beide kanten professionaliseren met onze expertise in aanbestedingen als inzet.

Expertisecentrum voor aanbestedingen en aanbesteden

De expertise in aanbestedingen en aanbesteden die de Tender Services Group in ruim 15 jaar heeft opgebouwd, is goud waard. Deze kennis en ervaring delen wij met u om samen duurzaam succes te boeken en vernieuwende perspectieven op aanbesteden en het inschrijfproces in aanbestedingen te ontwikkelen. Een greep uit de activiteiten en middelen die we daarvoor inzetten.

Aanbestedingsprocessen – TenderCoach werkmethodiek

Unieke werkwijze voor een helder inschrijfproces waarbij onze expertise pragmatisch is gebundeld met de procesmanagementkennis van de Sensus-methode.

Redactie TenderNieuwsbrief

Als redacteur van de TenderNieuwsbrief, een SDU-uitgave, behandelen we visies, achtergronden en actuele ontwikkelingen rond het thema Europees aanbesteden.

Best Value gecertificeerde adviseurs

De Tender Services Group specialisten zijn Best Value gecertificeerd en geven het beste advies bij prestatie-verkoop en prestatie-inkoop voor de ultieme winkans.

Leergang Aanbestedingsrecht

Al onze adviseurs volgen de Leergang Aanbestedingsrecht, een executive programma over de juridische aspecten van het aanbestedingsrecht. Meer dan 95% van onze adviseurs studeerden Cum Laude af.

Trainingen met Blended learning

Voor het beste resultaat in Trainingen in Tenders combineren we een persoonsgerichte, face-to-face aanpak met actuele, online trainingen.

Commissie van Aanbestedingsexperts

Directeur van Tender Services Group, Mariëlle van der Keur, is als expert verbonden aan de commissie en draagt zo bij aan het verbeteren van de kwaliteit van overheidsopdrachten in Nederland.

TenderNetwerk

Onze TenderNetwerk bijeenkomsten zorgen voor nieuwe contacten, regionale verbinding, inspiratie en ideeën voor de mooiste aanvliegroutes bij kansrijke aanbestedingen.

Kennissessies over aanbesteden

Tender Services Group organiseert gratis, interactieve kennissessies over aanbesteden voor ondernemers en geeft direct toepasbare praktijktips.

Voorzitter Code Verantwoordelijk Marktgedrag

Als voorzitter van de Codekamer Verhuizen willen wij actief bijdragen aan verantwoordelijk marktgedrag in de verhuisbranche en aan de professionalisering van opdrachtnemer- en opdrachtgeverschap.

Kennisbank Aanbesteden

Zodra u een interessante opdracht heeft gevonden, dan begint het pas eigenlijk. Voldoet uw organisatie aan alle gestelde eisen van de aanbesteding? EN wat zijn eigenlijk kerncompetenties? En wat is een standstill termijn? En wat is een gestanddoeningstermijn?
Allemaal vragen waar u als ondernemer tegenaan loopt.
Om u snel antwoord te geven op de vele vragen rondom Aanbesteden heeft Tender Services Group de Kennisbank Aanbesteden opgezet! Per fase in het inschrijfproces wordt u bij de hand genomen en geven wij u hier concrete tips.

Ga naar de Kennisbank Aanbesteden van Tender Services Group


Kunt u wel ondersteuning gebruiken op het gebied van strategievorming (winnend onderscheidend vermogen creëren)? Dan bent u bij Tender Services Group aan het goede adres. Wij hebben sinds 2003 al meer dan 1000 bedrijven begeleidt, in werkelijk alle sectoren!
Wilt u ook structurele omzet behalen uit overheidsopdrachten? Bekijk bijvoorbeeld ons TenderMenu.