Kamerbrief nieuwe werkwijze aanpassingen in de Gids proportionaliteittsg8952375

TenderCoach

Uw eerste hulp bij aanbestedingen

TenderCoach maakt werk van uw aanbestedingen

TenderCoach is uw professionele partner bij het inschrijven op aanbestedingen. Dat doen we met specialisten die de puntjes op de i van nationale- en Europese aanbestedingen zetten en zorgen voor de essentiële, juiste vertaalslag. Onze in-house ontwikkelde aanbestedingstools en bewezen werkmethodiek zijn bedacht om aanbestedingen inzichtelijk te maken en snel tot de kern te komen, u 100% te ontzorgen bij een inschrijving en uw winkans en dus omzet te vergroten.

Wat is een aanbesteding?

Een aanbesteding is een officiële procedure van de overheid om de markt open te stellen voor meerdere potentiële opdrachtnemers en offertes op te vragen voor hun diensten, werken of leveringen. Ondernemers kunnen hierop inschrijven door het indienen van een offerte (de inschrijving). Het doel van aanbesteden is vraag en aanbod zo goed mogelijk op elkaar af te stemmen, iedereen gelijke kansen te bieden, de markt zijn werk te laten doen en te zorgen voor transparantie in overheidsopdrachten. Een Europese aanbesteding is verplicht als de omvang van de opdracht boven een door de EU vastgestelde drempelwaarde komt.

Resultaat samenwerken met TenderCoach

  • Meer kennis, enthousiasme en vertrouwen binnen uw organisatie op strategisch, tactisch en operationeel niveau over aanbestedingen.
  • In plaats van meer druk op dagelijkse werkzaamheden en een aanbesteding tussendoor doen, meer draagvlak binnen uw organisatie met inzet en begeleiding van onze experts.
  • Hoger slagingspercentage bij inschrijven op aanbestedingen. Lees: meer omzet.

‘Snel hulp en advies met
de Tender Strippenkaart

Schrijft u af en toe in op aanbestedingen en zoekt u een sparringpartner voor advies of wilt u meer weten over aanbestedingen? Kies een Tender Strippenkaart. Een handig en betaalbaar alternatief voor een kritische blik van specialisten, professioneel advies over haalbaarheid en toegang tot onze jarenlange kennis en ervaring in aanbesteden.

Meer advies uitgebracht

ten opzichte van 2016

Rechtszaken

onder onze klanten over aanbestedingen

Kwaliteitsscore

door TSG review en de juiste vertaalslag

Meer opdrachten

door samenwerking met TSG