Webinar: Aanbestedingen winnen met Tender Services Group

Samen met Tender Services Group maximaal resultaat uit tenders en/of aanbestedingen halen! Tijdens dit twee uur durende webinar leggen onze aanbestedingsexperts uit hoe u winnend kunt inschrijven op aanbestedingen!

Mariëlle van der Keur en Tim Bakker geven onder andere uitleg over TenderNed en de procedurele- en administratieve aandachtspunten bij aanbestedingen. Daarnaast wordt er ook ingegaan op hoe je winnende teksten schrijft en de belangrijke rol van sales in het aanbestedingsproces.

Wilt u ook aanbestedingen winnen, en kennismaken met Tender Services Group?
Doe mee aan dit webinar voor ondernemers met vele tips en tricks over winnend inschrijven op aanbestedingen.
Aanbesteding Winnen

Duur13.00 – 15.00 uur (Online)
KostenGratis!
LocatiesOnline
Uw trainers
Marielle van der Keur
Marielle van der Keur
Tim Bakker
Tim Bakker

Beschikbare data

Donderdag 21 september 2023

13:00 – 15.00

Andere trainingen

  • Basiscursus Europees Aanbesteden door VdLC
    Regelgeving en jurisprudentie vormen de basis van het aanbesteden. Start daarom met een effectieve training over de aanbestedingswet 2012 of de nieuwe Europese richtlijn. Samen met het opleidingsinstituut VDLC, specialist in (Europese) aanbestedingen en wetgeving, heeft Tender Services Group een praktische training ontwikkeld.
  • Trainingen Digitaal aanbesteden
    Wat is een aanbesteding? Waar vind ik de juiste informatie over aanbesteden en hoe bepaal ik of de opdracht haalbaar en realistisch is? Vragen waar iedereen die wil inschrijven op een aanbesteding mee te maken krijgt. Daarom is er de Basistraining (digitaal) aanbesteden waarbij u kennismaakt met de do’s en dont’s van deze formele overheidsprocedure ...

Venster Sluiten
Formulier geladen door Tribe CRM (problemen met het formulier? Bel ons: 070 388 41 39)