Tender Services Group lanceert TenderAcademyⓒ

Bent u klaar om uw tendercompetenties verder te ontwikkelen? Wilt u de fijne kneepjes van het aanbestedingsvak leren? Of heeft uw organisatie juist behoefte aan een professionaliseringsslag op het gebied van tenderen? Wilt u samen bouwen om meer aanbestedingen te winnen? Dan hebben wij goed nieuws.

Met de TenderAcademy brengt Tender Services Group een uniek curriculum van 9 trainingsdagen op de markt dat alle facetten van het tenderen omvat. Het enige complete curriculum in Nederland met een focus op de ontwikkeling van tendercompetenties. De 3 learningtracks van 2,3 of 4 dagen starten op verschillende niveaus: Fundamentals, Essentials en Expert.

Ruim 20 jaar kennis en ervaring

Alle tendergerelateerde skills worden aan bod gebracht in 10 interactieve modules. Deze worden gegeven door experts uit de totale keten van het tender vak. Kennis is gebaseerd op de bewezen succesvolle SAAR-methode, ontwikkeld door Tender Services Group. Om interactie te bevorderen wordt er gebruikgemaakt van cases uit de praktijk en gewerkt met kleine groepen. Ook biedt de TenderAcademy een non-concurrentie garantie. Zo kan er effectief gewerkt worden en kunnen deelnemers van elkaars ervaring leren.

Drie verdiepende learningtracks

De TenderAcademy is geschikt voor deelnemers met commerciële- en tendergerelateerde functies die nieuwe skills willen leren of verbeteren, evenals het verder opleiden en professionaliseren van tenderteams. Alle deelnemers worden vooraf gekwalificeerd op basis van een competentiematrix en interview, hiermee bewaakt de TenderAcademy de effectiviteit. Gemiddeld waarderen deelnemers de learningtracks met een 8,4!

Kijk voor de actuele startdata en meer informatie op www.tender-academy.nl.

Learn it, do it, win it!

TenderAcademyGeïnteresseerd in de TenderAcademy ©? Bezoek de TenderAcademy Website.

TenderAcademy

Voor wie?

  1. Organisaties die betere resultaten uit overheidsopdrachten of B2B tenders willen halen.
  2. Organisaties met een Tenderdesk die professionaliseringslag willen maken.
  3. Bid en Tenderspecialisten die zich verder willen ontwikkelen.
  4. Betrokkenen in het tenderproces die moeten samenwerken met elkaar.