Inzicht en overzicht

Beste data en expertise

TenderScope beschikt sinds 2003 over de meest complete database van aanbestedingen in 28 Europese landen. Op basis van een gedetailleerd, op maat gemaakt zoekprofiel speuren wij met behulp van zelfontwikkelde tools het veld voor u af op zoek naar historische, actuele en voorspellende data. Wij verrijken deze gegevens met meer dan 20 jaar kennis en ervaring in vrijwel alle branches. Dat levert een diepgravende marktanalyse op waarmee u geen trend of kans mist.

tsg586932

Quick Scan

Gratis QuickScan

Wilt u direct ervaren wat TenderScope voor uw organisatie kan betekenen? Vraag dan de gratis QuickScan aan. Met de juiste trefwoorden volgt hieruit een lijst met hits. Zo heeft u meteen inzicht in de grootte van de aanbestedingsmarkt in uw branche.

Markt & data analyses

Meer context met MarketInsight

Dankzij de markt- en data-analyse die TenderScope uitvoert met MarketInsight bent u snel en volledig op de hoogte van historische informatie over relevante aanbestedingen voor uw organisatie. Hiermee kunt u uw marktpotentie bepalen en anticiperen door de juiste strategische beslissingen te nemen. Zo gaat u goed voorbereid op jacht naar de mooiste opdrachten.

Met MarketInsight weet u:

  • welke aanbestedende dienst de tender heeft uitgeschreven
  • wie de contactpersoon is bij die dienst
  • wat de gevolgde procedure is
  • hoe de verdeling is tussen prijs en kwaliteit
  • waar de opdracht naartoe is gegaan
  • wanneer de gunning heeft plaatsgevonden
tsg938752

Realtime inzicht in actuele tenders

Up-to-date inzicht in de ontwikkelingen op de markt is de basis voor succesvol aanbesteden. Het geeft u een essentiële voorsprong op uw concurrentie. Daarom gidst TenderScope u door het woud van aanbestedingsplatforms waarop dagelijks tientallen voor uw organisatie relevante opdrachten worden gepubliceerd.

Tender-it

TenderScope biedt u onbegrensd toegang tot de data van onze partner Tender-it, de beste zoekmachine in openbare aanbestedingen voor Europa en Noord-Amerika. Tender-it is simpel, praktisch en voordelig. Wij begeleiden u bij het instellen van uw profiel en nemen u tijdens een coachingsessie mee door de vele mogelijkheden van het platform. Vervolgens krijgt u dagelijks updates over tenders die voor u relevant zijn.

Tenderprofielen

TenderScope heeft de expertise in huis om u te adviseren en te ondersteunen in het gebruik van alle belangrijke (inter)nationale tenderplatforms, zoals TenderNed, Mercell en Ariba. Wij richten uw profiel op deze platforms optimaal in, zodat geen kans op een interessante opdracht aan uw zicht ontsnapt.

De kennis, ervaring en inzichten die onze experts in ruim 20 jaar met deze platforms hebben opgedaan, delen we graag met u in de learning track Fundamentals van onze TenderAcademy.

Tenderprocessen

Met meer dan 20 jaar ervaring in ruim 7.000 (internationale) tenders voor bijna 2.500 klanten heeft Tender Services Group grote expertise opgebouwd in tenderprocessen. Om ervoor te zorgen dat die kostbare kennis en ervaring ook in uw organisatie worden geborgd, bieden wij de mogelijkheid de tenderdesk voor uw bedrijf compleet in te richten.

Samen met onze partner Sensus process management ontwikkelden wij daarnaast handige tenderprocessen die u helpen het inschrijven op aanbestedingen te standaardiseren en te professionaliseren. Deze processen stellen wij beschikbaar via de website van Process Plaza.

Meer weten?

Kom langs in Scheveningen of Groningen