tsg-237532tsg89562

TenderScope

Aanbestedingen zoeken: selectie en aankondigingen

Aanbestedingen zoeken: selectie en aankondigingen

Altijd op de uitkijk. De totale scope overzien met een scherpe blik en focus. Voorbereid zijn door de juiste kennis van zaken te hebben en recht op het doel af te gaan. Met TenderScope valt geen enkele Europese- en nationale aanbesteding die bij u past, meer buiten uw blikveld. Op basis van objectieve gegevens krijgt u toegang tot ruim 15 jaar kennis en ervaring in aanbestedingen. Plus inzicht in de juiste marktinformatie en opportunity’s in uw branche.

Met Tenderscope kunt u altijd de juiste aanbesteding vinden!

Internationale scope in tenders

Dagelijks speuren wij in het veld van openbare aanbestedingen naar de beste vooraankondigingen, tenders en gepubliceerde gunningen in 28 landen in Europa. Daarbij zitten opdrachten die voor u interessant zijn. TenderScope screent alle aanbestedingen, selecteert voor u op basis van een gedetailleerd zoekprofiel en stuurt direct de resultaten toe. Dit zoekprofiel wordt samen met u opgesteld zodat u precies die aanbestedingen krijgt die u niet mag missen.

Inzicht in uw marktpotentie
met TenderScope

  • Weet welke contracten aflopen en opnieuw aanbesteed gaan worden.
  • Weet welke partijen in het verleden een aanbesteding is gegund.
  • Vroegtijdig anticiperen op aanbestedingen en uw team goed voorbereiden op nieuwe opdrachten.
  • Inzicht in trends op relevante markten voor uw aanbestedingsstrategie
  • Signalering van nieuwe mogelijkheden op basis van zoekprofielen.

Proefabonnement TenderScope

Maak kennis met TenderScope door het afsluiten van een proefabonnement. Gedurende 2 maanden ontvangt u dagelijks alle relevante aanbestedingen. Na afloop bepaalt u zelf of u het abonnement wilt verlengen. Het proefabonnement geeft toegang tot alle selectiemogelijkheden die bij een regulier abonnement ook gelden.

Venster Sluiten
Formulier geladen door Tribe CRM (problemen met het formulier? Bel ons: 070 388 41 39)