Training: Werken met TenderNed voor inschrijvers

Kennis verdiepen over aanbesteden, leren hoe TenderNed werkt en weten hoe u zich optimaal voorbereidt op een aanbesteding? Kies voor de training Werken met TenderNed voor inschrijvers. Aan de hand van herkenbare voorbeelden nemen wij u (online) mee door het systeem van TenderNed en vertellen op praktische wijze over de procedure en actuele wet- en regelgeving zodat u goed beslagen ten ijs komt.

Wat is de Werken met TenderNed Training?

Aanbestedende diensten zijn verplicht om alle aanbestedingen online op TenderNed te publiceren. Dit publicatiekanaal geeft toegang tot alle aanbestedingen en dus omzetkansen. Via TenderNed kan een inschrijfproces ook volledig digitaal verlopen.

Wilt u kans maken op het winnen van een Europese-, Nationale- of Meervoudige- onderhandse aanbesteding, dan moet u zich inschrijven op TenderNed. Daarom is het noodzaak te weten hoe u aan de slag kunt met dit systeem van de Nederlandse overheid.

Is deze training voor u?

Voor zowel de beginnende als de gevorderde inschrijver is onze training “Werken met TenderNed” de juiste basis om aan de slag te kunnen met aanbestedingen. Inclusief tips en tricks uit onze dagelijkse praktijk.

Wat heeft u aan de training Werken met TenderNed?
 • U leert alles over een goede registratie op TenderNed zodat u optimaal zichtbaar bent voor aanbestedende diensten. Met kans op uitnodigingen voor onderhandse aanbestedingen.
 • U krijgt beter zicht op relevante opdrachten dankzij een effectief zoekprofiel.
 • U realiseert concurrentievoordeel door betere marktinformatie en optimale positionering.
 • U krijgt relevante marktinformatie over aanbestedingen in uw branche.
 • U vergroot uw inzicht in de denk- en werkwijze van aanbestedende diensten.
Methode

De training is interactief van opzet. Gebruik van uw eigen tablet is hierbij handig. Voor de start van de training inventariseren wij uw specifieke wensen om voor u herkenbare voorbeelden te gebruiken.

Inhoud training

In een dagdeel nemen wij de basistheorie van aanbesteden en het verloop van het inschrijfproces met u door. Daarbij komen aan bod:

 • Aanmelden van uw organisatie
 • Inrichten van uw aanbestedingsteam
 • Automatisch zoeken van aanbestedingen
 • Digitaal inschrijven op een aanbesteding
 • Werken met Tenderned trainingWerking van het dashboard
 • Stellen van vragen
 • Selectie-en gunningcriteria
 • Indienen aanbesteding
Online Trainen

Wij hebben de “Werken met Tenderned training” ook beschikbaar gemaakt als online variant. Op deze manier is het mogelijk om ook online aan het trainings programma deel te nemen. Meld u aan voor deze online Tenderned training tegen het speciale tarief.

Praktische informatie:
Online training
Duur (online)14.00 – 16.00 uur
Kosten€ 195,- excl. BTW per deelnemer
LocatiesOnline
Training op locatie
Duur (op locatie)14.00 – 16.00 uur
Kosten€ 250,- excl. BTW per deelnemer
LocatiesBreukelen, Den Haag, Groningen
Incompany Training
Duur (InCompany)In Overleg
Kosten€ 950,- excl. BTW Totaal
LocatiesIn Overleg
Uw trainer
Nannino de Wilde
Nannino de Wilde
Tip: Incompany training: Werken met Tenderned 

 

Zijn er meerdere mensen in uw organisatie betrokken bij aanbestedingen? Dan is een incompany training vaak praktischer en voordeliger. Neem onze TenderNed Incompany training. Deze training wordt specifiek op uw organisatie toegespitst zodat u de voorbeelden direct in de praktijk kunt brengen. Een maatwerktraining kan ook een combinatie zijn van een training over sales- en bidmanagement en wet- en regelgeving bij aanbestedingen.

Beschikbare data Tenderned Training

14 december 2023 (Online)

14:00 – 16.00

Incompany (Op locatie)

In overleg

Andere trainingen

 • Basiscursus Europees Aanbesteden door VdLC
  Regelgeving en jurisprudentie vormen de basis van het aanbesteden. Start daarom met een effectieve training over de aanbestedingswet 2012 of de nieuwe Europese richtlijn. Samen met het opleidingsinstituut VDLC, specialist in (Europese) aanbestedingen en wetgeving, heeft Tender Services Group een praktische training ontwikkeld.
 • Trainingen Digitaal aanbesteden
  Wat is een aanbesteding? Waar vind ik de juiste informatie over aanbesteden en hoe bepaal ik of de opdracht haalbaar en realistisch is? Vragen waar iedereen die wil inschrijven op een aanbesteding mee te maken krijgt. Daarom is er de Basistraining (digitaal) aanbesteden waarbij u kennismaakt met de do’s en dont’s van deze formele overheidsprocedure ...
 • Best Value for Procurement (BVP) interviewtraining
  Het interview is vaak de doorslaggevende factor bij het gunnen van de opdracht. Voor een goede voorbereiding en hogere winkans is er de BVP interviewtraining van Tender Services Group.
 • Kennissessie: Introductie Aanbesteden
  Wilt u uw kansen op werken voor de overheid vergroten en dus meer weten over aanbestedingen? Kom naar onze kennissessie: Introductie Aanbesteden in Leeuwarden of Den Haag.
 • Maatwerktraining Aanbestedingen voor ondernemers
  Meer verdieping of strategie in aanbestedingen nodig? Laat onze adviseur contact met u opnemen om samen te kijken naar gerichte incompany trainingen of open trainingen op maat.
Training WMT aanmelden

Venster Sluiten
Formulier geladen door Tribe CRM (problemen met het formulier? Bel ons: 070 388 41 39 )