trainingen aanbesteden

Trainingen in aanbesteden voor ondernemers

Als u voor de publieke sector werkt, dan heeft u te maken met aanbestedingen, een formele procedure om een overheidsopdracht binnen te halen. Om uw kansen goed in te schatten en maximaal te scoren met uw inschrijving, is juiste kennis van zaken over aanbesteden noodzaak. Onze trainingen aanbesteden zijn daarvoor gemaakt.

Waarom trainingen aanbestedingen?

Om in te schrijven op aanbestedingen en uw kansen goed in te schatten moet u de juiste kennis van zaken hebben. Over wet- en regelgeving, waar u aanbestedingen vindt en welke aanbestedingen voor u relevant zijn. Het doel: maximaal scoren op een inschrijving en vooral geen kostbare tijd verspillen en onnodige kosten maken. Door de trainingen in aanbestedingen leert u focussen op de best passende en meest haalbare opdracht, kent u de do’s en dont’s van het aanbesteden en vergroot u de winkans.

TenderAcademy

Met de TenderAcademyⓒ brengt Tender Services Group een uniek curriculum van 9 trainingsdagen op de markt dat alle facetten van het aanbesteden omvat. Perfect om uw tendercompetenties verder te ontwikkelen, de fijne kneepjes van het aanbestedingsvak te leren. Of het realiseren van een professionaliseringsslag op het gebied van tenders.

Ga naar de TenderAcademy Website

Trainingsaanbod
 • Training: Werken met TenderNed voor inschrijvers
  Kennis verdiepen over aanbesteden, leren hoe TenderNed werkt en weten hoe u zich optimaal voorbereidt op een aanbesteding? Kies voor de training Werken met TenderNed voor inschrijvers. Aan de hand van herkenbare voorbeelden nemen wij u mee door het systeem van TenderNed en vertellen op praktische wijze over de procedure en actuele wet- en regelgeving ...
  Lees meer
 • Maatwerktraining Aanbestedingen voor ondernemers
  Meer verdieping of strategie in aanbestedingen nodig? Laat onze adviseur contact met u opnemen om samen te kijken naar gerichte incompany trainingen of open trainingen op maat.
  Lees meer
 • Kennissessie: Introductie Aanbesteden
  Wilt u uw kansen op werken voor de overheid vergroten en dus meer weten over aanbestedingen? Kom naar onze kennissessie: Introductie Aanbesteden in Leeuwarden of Den Haag.
  Lees meer
 • Best Value for Procurement (BVP) interviewtraining
  Het interview is vaak de doorslaggevende factor bij het gunnen van de opdracht. Voor een goede voorbereiding en hogere winkans is er de BVP interviewtraining van Tender Services Group.
  Lees meer
 • Trainingen Digitaal aanbesteden
  Wat is een aanbesteding? Waar vind ik de juiste informatie over aanbesteden en hoe bepaal ik of de opdracht haalbaar en realistisch is? Vragen waar iedereen die wil inschrijven op een aanbesteding mee te maken krijgt. Daarom is er de Basistraining (digitaal) aanbesteden waarbij u kennismaakt met de do’s en dont’s van deze formele overheidsprocedure ...
  Lees meer
 • Basiscursus Europees Aanbesteden door VdLC
  Regelgeving en jurisprudentie vormen de basis van het aanbesteden. Start daarom met een effectieve training over de aanbestedingswet 2012 of de nieuwe Europese richtlijn. Samen met het opleidingsinstituut VDLC, specialist in (Europese) aanbestedingen en wetgeving, heeft Tender Services Group een praktische training ontwikkeld.
  Lees meer