Tender Services Group

Over Tender Services Group

Tender Services Group is hét adviesbureau voor kennis en expertise bij (inschrijven op) aanbestedingen. Vanuit onze productlabels TenderService, TenderCoach, Trainingen in Tenders en TenderScope werken wij samen met ondernemers aan de beste kansen bij aanbestedingen en aan de professionalisering van opdrachtnemers en opdrachtgevers.

100% faciliteren van het aanbestedingsproces

Tender Services Group biedt een 270 graden totaalaanpak voor aanbestedingen. Geïnspireerd op de draaikop van de uil waarmee hij het totaal in de gaten houdt. Van het detacheren van bidmanagers, trainingen in tenders, begeleiding bij een concrete aanbesteding tot advies en marktanalyses op (inter)nationaal niveau. Hiermee zijn wij in staat om 100% van het aanbestedingsproces te faciliteren en overzien wij samen met u de totale scope in het veld van aanbestedingen. Met maar een doel: jagen op aanbestedingen met de hoogste scoringskans, de (overheids)opdracht winnen en uw omzet te verhogen.

Co-creatie en vertrouwen

Co-creatie en vertrouwen zijn daarbij belangrijke sleutelwoorden. Succesvol zijn in aanbestedingen begint met nauw samenwerken en transparant zijn in het delen van informatie. De adviseurs van Tender Services Group krijgen immers toegang tot organisatorische, financiële en juridische gegevens over uw organisatie. In alles zorgen wij voor de scherpe blik van buitenaf, u voor de vakinhoudelijke kennis. Om samen synergie te creëren, de beste strategie in aanbesteden te bepalen en u optimaal te begeleiden bij het totale traject.

Thought Leader in aanbestedingen

Binnen de samenwerking deelt Tender Services Group haar uitgebreide kennis en expertise en innovatieve perspectieven op aanbesteden. Door jarenlange ervaring met een grote diversiteit aan tenders kennen wij de business van binnen en buiten, weten wij waar de behoeften en pijnpunten van u als opdrachtgever liggen en begrijpen wij hoe de markt opereert. In het vakgebied van aanbestedingen wil Tender Services Group dan ook optreden als Thought Leader.

De kracht van onze werkwijze ziet u terug in de resultaten: 65% slagingspercentage en 83% tevreden klanten. Heldere verwachtingen en vooraf duidelijke prijsafspraken zorgen voor een prettige samenwerking en goede resultaten.