Bevlogen partner bij het winnen van tenders

Tender Services Group heeft met duizenden tenders in ruim 20 jaar kennis en ervaring opgebouwd in alle aspecten en branches die met aanbesteden te maken hebben. Omdat het tendervak en de aanbestedingsmarkt continu veranderen, blijven wij als kennisorganisatie onze expertise verdiepen en vernieuwen.

Met onder meer de verregaande internationalisering, een toenemende focus op duurzaamheid en het groeiend aantal toepassingen van artificial intelligence scherp op ons netvlies, ontwikkelen wij innovatieve perspectieven en benaderingen die wij graag met u delen. Dat maakt ons thought leaders in het domein van tenders.

Onze aanpak

Tender Services Group is uw bevlogen partner bij het winnen van aanbestedingen. De eigenschappen van de uil, het beeldmerk van Tender Services Group, dienen hierbij als inspiratiebron. De uil ziet wat voor u verborgen blijft, vangt de signalen op die achter geluiden in het veld schuilgaan, vliegt alleen in als dat echt nodig is en knijpt, pragmatisch als hij is, weleens een oogje toe.

Dankzij onze zelfontwikkelde SAAR-methode doorloopt u voor, tijdens en na het aanbestedingstraject gestructureerd de juiste stappen om tot een succesvolle inschrijving te komen. Hoe methodisch deze aanpak ook is, voor Tender Services Group staan persoonlijke aandacht, lange relaties en wederzijds vertrouwen voorop.

  • Signaleren: door onze toegang tot de belangrijkste (inter)nationale platforms in de aanbestedingsmarkt te combineren met onze expertise overzien wij het gehele veld en signaleren wij voor u de beste kansen.
  • Analyseren: met een scherpe blik analyseren wij zowel de uitvraag van de aanbestedende dienst als het potentieel van uw organisatie om goed voorbereid aan de jacht op de opdracht te beginnen.
  • Adviseren: in alle fases van het aanbestedingsproces nemen wij u met gedegen advies onder onze vleugels voor de optimale vertaalslag naar de beste inschrijving.
  • Realiseren: als uw inschrijving de verwachtingen van de aanbestedende dienst overtreft, maakt u de meeste kans om de aanbesteding te winnen en daarmee meer omzet te realiseren.

Onze specialisten werken minimaal met z’n tweeën aan uw project, ieder vanuit eigen specifieke kennis en competenties. Naast vakinhoudelijke expertise hebben onze adviseurs dankzij hun scholing ook juridisch bagage. Daarmee vliegen zij uw vraagstuk altijd aan met wet- en regelgeving als fundament. Zo creëren zij een optimale meerwaarde voor uw winnende inschrijving.

tsg84692384

Gratis jubileumboek

Ter gelegenheid van ons jubileum in 2023 hebben wij 20 jaar inzicht, kennis en expertise gebundeld in de speciale uitgave ‘Vijfentwintig tinten aanbestedingen’. Wilt u weten wat het geheim is van ons succes?

TenderConnect

Dankzij TenderConnect staat uw organisatie als opdrachtgever van Tender Services Group in nauw contact met ons uitgebreide netwerk van partners, associate partners, adviseurs, externe professionals, het onderwijsveld en andere klanten. Door kennis en ervaring op een transparante manier te delen, helpen we u vooruit. Tender Services Group organiseert regelmatig events om u met interessante partijen te verbinden.

tsg483294

Ons team

De bevlogen adviseurs van Tender Services Group in Den Haag en Groningen jagen samen met u op de beste kansen in het even dynamische als complexe domein van aanbestedingen. Zij hebben hun sporen in de wereld van aanbestedingen ruimschoots verdiend en delen hun kennis graag met u.

Ontdek ons team

Onze partners

Voor het beste resultaat werkt Tender Services Group samen met partnerorganisaties in binnen- en buitenland. Hun kracht, van praktische tools en specialistische kennis tot essentieel inzicht in internationale markten, is een waardevolle aanvulling op onze dienstverlening.

Ontdek onze partners

Onze referenties

Tender Service Group begeleidde al bijna 2.500 organisaties bij ruim 7.000 aanbestedingstrajecten. Onze opdrachtgevers beoordelen onze dienstverlening met gemiddeld een 8,4. Bent u benieuwd hoe zij de samenwerking met ons ervaren?

Ontdek onze referenties

Werving en selectie

Voor de juiste aanbestedingsexpert op de juiste plek kunt u een beroep doen op Tender Services Group. Via ons netwerk begeleiden wij u in het werven en selecteren van de beste tenderprofessionals voor uw organisatie. We signaleren, kwalificeren en motiveren en leiden alleen de beste mensen op alvorens ze te plaatsen.

Vraag advies op maat

555

Werken bij Tender Services Group

Kom bij ons werken

Tender Services Group groeit hard. Met vestigingen in Den Haag en Groningen zijn wij altijd op zoek naar ambitieus, zelfstandig en proactief talent om ons bevlogen team te versterken. Benieuwd naar de vacatures of een open sollicitatie doen?

Meer weten?

Kom langs in Scheveningen of Groningen