tender-slider52389

270 graden aanpak bij inschrijven op aanbestedingen

Aanbesteden is een vak apart. Meedoen met aanbestedingen vereist inzicht in uw organisatie, in kansen en potentieel, naast kennis over de regels en wetten van aanbestedingen en het maken van strategische keuzes. Met onze 270 graden aanpak bij aanbestedingen richten we ons op aanbestedingen van A tot Z en alle fasen van het inschrijven om samen met u vanuit de belangrijkste invalshoeken succes en resultaat te boeken.

270 graden aanpak in aanbestedingen

Net als de uil die zijn kop 270 graden kan draaien en daarmee zijn totale jaaggebied in ’t oog heeft, overzien wij het volledige veld van aanbestedingen. Met onze totaalaanpak:

  • Houden we een oogje in het zeil en zien van veraf waar kansen liggen verstopt door het grondig analyseren van de aanbestedingsdocumenten.
  • Spitsen we de oren en luisteren naar wat er precies gezegd en bedoeld wordt door de aanbestedingsvraagstukken te interpreteren en de juiste vragen te stellen.
  • Jagen we alleen op die kansen met de hoogste scoringskans door een goede haalbaarheid te bepalen. Om te voorkomen dat er onnodige tijd, geld en aandacht naar verkeerde zaken gaat.
  • Vliegen we alleen in als het echt nodig is en creëren samen de optimale winkans met onder meer kritische reviews van teksten en een eindcontrole.
  • Knijpen we ook wel eens een oogje toe. Binnen de wettelijke kaders zoeken we de grenzen van de mogelijkheden op om bij een aanbesteding het onderste uit de kan te halen.
  • Blijven we altijd op de uitkijk en delen onze tactieken en bevindingen in evaluaties en een managementrapportage. Inclusief adviezen voor toekomstige aanbestedingen.
De juiste vertaalslag bij aanbestedingen

Bij het inschrijven op aanbestedingen is de kwaliteit van het aangeleverde steeds belangrijker. Het maken van de juiste vertaalslag in de inschrijving is topprioriteit. Hiervoor is kennis van aanbesteden nodig, het begrijpen van datgene wat de opdrachtnemer (overheid) zoekt en vraagt, naast inzicht in en grip op het aanbestedingsproces en de complexe wet- en regelgeving. Tender Services Group bundelt alle kennis over deze vereisten op één plek.

De oplossing voor succesvolle aanbestedingen

TenderService

Advies, capaciteit en tools voor aanbestedingen en Bid Management. Vanuit TenderService bieden wij gespecialiseerde adviseurs met kennis over een brede range branches en complexe aanbestedingsprocedures. Zij maken uw vraagstukken helder en werken op zowel strategisch-, tactisch- als operationeel niveau.

Bekijken

TenderCoach

Uw partner bij het inschrijven op aanbestedingen, van A tot Z. Weet als ondernemer snel waar uw kansen liggen. Onze adviseurs staan klaar met praktische begeleiding, tips en actueel advies. Met een focus op de professionele gunfactor en om u te coachen in succesvol aanbesteden.

Bekijken

Trainingen in Tenders

Trainingen als start voor een succesvol aanbestedingstraject. Verdiep uw kennis over (digitaal) aanbesteden met praktische trainingen TenderNed. Vragen over Negometrix, Ariba of CTM? Alles weten over Best Value (BVP)? Volg onze speciaal voor u samengestelde toptrainingen en cursussen aanbestedingen.

Bekijken

TenderScope

Markt- en data-analyse in tenders op (inter)nationaal niveau. Krijg objectief inzicht in markten en data op het gebied van tenders en toegang tot meer dan 15 jaar kennis in aanbesteden. Brengt kansen, concurrenten en aankomende, relevante tenders en dus omzetpotentieel in kaart.

Bekijken