De beste specialisten in aanbestedingen

Onze adviseurs hebben hun sporen verdiend in het vakgebied van aanbesteden en delen dagelijks hun kennis over openbare aanbestedingen met u. Maak kennis met onze specialisten in aanbestedingen.

 • Mariëlle van der Keur

  Mariëlle van der Keur

  Directeur

  Mariëlle is directeur en verantwoordelijk voor sales en marketing. Als senior specialist werkt zij al 15 jaar op strategisch niveau aan de professionalisering van complexe tenderprocessen bij opdrachtgevers. Is daarnaast voorzitter van de Codekamer Erkende Verhuizers en als expert verbonden aan de Commissie van Aanbestedingsexperts.
 • HugotHart

  Hugo ’t Hart

  Senior Adviseur

  Hugo is senior adviseur en BVP-gecertificeerd. Zet zijn bestuurskundige achtergrond op strategisch niveau in bij onze opdrachtgevers. Vanuit 25 jaar ervaring, waarvan 12 jaar aan de inkoopkant, heeft hij een kritische juridische blik en zorgt daarmee voor de beste resultaten. Daarnaast professionaliseert hij tenderdesks, geeft trainingen en is lid van de redactie van Tendernieuwsbrief.
 • tsg-41209532

  Inez Ligtvoet

  Senior Adviseur

  Inez is senior adviseur en is vanuit haar achtergrond als bouwkundig ingenieur gespecialiseerd in marktanalyses en tenderbegeleiding in de bouw. Studeerde Cum Laude af op de leergang Aanbestedingsrecht en zet haar 20 jaar ervaring als architect in om bij onze opdrachtgevers maximaal resultaat te realiseren.
 • thomas-klein-bramel

  Thomas Klein Bramel

  Senior Adviseur

  Thomas is senior adviseur en werkt vanuit Den Haag en Groningen. Met een positief kritische houding zorgt hij voor de juiste vertaalslag tussen de uitvraag van de opdrachtgever en de teksten van de inschrijver. Daarnaast is hij gespecialiseerd in het procedurele aspect van het aanbestedingsproces. De leergang aanbestedingsrecht aan de Universiteit van Utrecht is door hem cum laude afgerond.
 • mireille-van-heuckelum-bw

  Mireille van Heuckelum

  Adviseur

  Mireille is adviseur en werkt vanuit Groningen en Den Haag.
 • julia-van-esch

  Julia van Esch

  Adviseur

  Julia is adviseur en werkt vanuit Groningen en Den Haag.
 • sillouette

  Nannino de Wilde

  Junior adviseur

  Nannino is junior adviseur en werkt vanuit Den Haag.
 • Alice-Turk

  Alice Turk

  Office medewerker

  Alice is verantwoordelijk voor de operationele en administratieve ondersteuning van de adviseurs en directie.
 • sander-van-starrenburg

  Sander van Starrenburg

  Junior Accountmanager

  Sander is Junior Accountmanager. Sander studeert tevens Commerciële Economie aan de HAN.
 • Tim Bakker

  Tim Bakker

  Strateeg

  Tim is strateeg en werkt als sales trainer en -coach graag aan complexe (aanbestedings)vraagstukken binnen de ICT en Zorg. Vanuit zijn bedrijfskundige achtergrond en 25 jaar ervaring op nationaal- en internationaal niveau is hij altijd gericht op maximaal resultaat en rendement.
 • Michelle Moret

  Michelle Moret

  Senior Adviseur

  Michelle is senior adviseur in onze expertpool. Is gespecialiseerd in Best Value-trajecten en heeft ruim 4 jaar ervaring met projectmanagement op zowel nationale- als internationale trajecten. Studeerde onder meer Engelse taal- en letterkunde en is tevens adviseur bij het Inkoop Platform Groningen.
 • Klaske de Vries

  Klaske de Vries

  Senior Adviseur

  Klaske is senior adviseur in onze expertpool. Heeft ruim 5 jaar ervaring met aanbestedingstrajecten in onder andere gezondheidszorg, vervoer, catering , marketing en communicatie en ICT. Studeerde Cum Laude af op de leergang Aanbestedingsrecht en heeft vanuit haar studie (Europees recht) zowel nationaal als internationaal een helder zicht op de mogelijkheden.
 • Geke Werkman-Bouwkamp

  Geke Werkman-Bouwkamp

  Aanbestedingsjurist

  Geke is aanbestedingsjurist in onze expertpool. Is BVP-gecertificeerd. Geeft juridisch advies op het gebied van aanbestedingsrecht en bouw- en contractenrecht. Is als docent en onderzoeker (lectoraat Inkoopmanagement) verbonden aan de Hanzehogeschool en expert bij de Commissie van Aanbestedingsexperts.
 • maja

  Maja Rejger

  Senior Adviseur

  Maja is senior adviseur in onze expertpool. Vanuit haar studie Civiel en Internationaal Recht gericht op tenderbegeleiding in met name internationale Infrastructurele tenders met consortia. Heeft 25 jaar ervaring in internationaal business development en vervult diverse advies- en commissariaatfuncties. Scherp in haalbaarheid en reviews.
 • Carls-van-sluisdam-team

  Carla van Sluisdam

  Carla is adviseur in onze expertpool. Als projectmanager met ruim 20 jaar ervaring in het begeleiden en uitbrengen van tenders en aanbestedingen voor diverse branches is zij snel inzetbaar. Carla is flexibel, pragmatisch, commercieel en doorgrondt de materie van nieuwe opdrachtgevers snel.