De beste specialisten in aanbestedingen

Onze adviseurs hebben hun sporen verdiend in het vakgebied van aanbesteden en delen dagelijks hun kennis over openbare aanbestedingen met u. Maak kennis met onze specialisten in aanbestedingen.

 • Marielle van der Keur

  Mariëlle van der Keur

  Directeur

  Mariëlle is directeur en verantwoordelijk voor sales en marketing. Als senior specialist werkt zij al 15 jaar op strategisch niveau aan de professionalisering van complexe tenderprocessen bij opdrachtgevers. Is daarnaast voorzitter van de Codekamer Erkende Verhuizers en als expert verbonden aan de Commissie van Aanbestedingsexperts.
 • Hugo ’t Hart

  Hugo ’t Hart

  Senior Adviseur

  Hugo is senior adviseur en BVP-gecertificeerd. Zet zijn bestuurskundige achtergrond op strategisch niveau in bij onze opdrachtgevers. Vanuit 25 jaar ervaring, waarvan 12 jaar aan de inkoopkant, heeft hij een kritische juridische blik en zorgt daarmee voor de beste resultaten. Daarnaast professionaliseert hij tenderdesks, geeft trainingen en is lid van de redactie van Tendernieuwsbrief.
 • Nannino de Wilde

  Nannino de Wilde

  Sales Consultant

  Nannino is Sales Consultant en werkt vanuit Den Haag. In deze rol pakt hij zowel aanbestedings- als salestrajecten op, waarmee hij aanbestedingsinhoudelijke kennis combineert met sales. Daarbij voert hij ook kritische marktanalyses uit, en creëert hij inzicht binnen de aanbestedingsmarkt.

 • Alice Turk

  Alice Turk

  Officemanager

  Naast het dagelijks reilen en zeilen van beide kantoren is Alice ook verantwoordelijk voor de financiële en projectadministratie en operationele ondersteuning van de adviseurs en directie.
 • Kyra Smit

  Kyra Smit

  Commercieel medewerker

  Kyra werkt als Sales en marketing support vanuit Den Haag. Zij gaat, naast haar opleiding Bedrijfskunde, aan de slag met het uitvoeren van ondersteunende taken met betrekking tot het Sales en marketing team. Dit houdt onder andere in; het structureel bijhouden van de content via LinkedIn.
 • Tim Bakker

  Tim Bakker

  Strateeg

  Tim is strateeg en werkt als sales trainer en -coach graag aan complexe (aanbestedings)vraagstukken binnen de ICT en Zorg. Vanuit zijn bedrijfskundige achtergrond en 25 jaar ervaring op nationaal- en internationaal niveau is hij altijd gericht op maximaal resultaat en rendement.
 • Karin Klinkspoor

  Karin Klinkspoor

  Senior Adviseur

  Karin is senior adviseur in onze expert pool. Studeerde Nederlands recht en bedrijfskunde en heeft ruim 15 jaar ervaring met Europese aanbestedingstrajecten en juridische vraagstukken. Karin is analytisch, resultaatgericht, verbindend en denkt in mogelijkheden.
 • Wouter van Tienhoven

  Wouter van Tienhoven

  Senior Adviseur

  Wouter is senior adviseur in onze expertpool.
 • Eduard Plaat

  Eduard Plaat

  Tender Designer

  Eduard is creative tender designer in onze expertpool. Met ruim 15 jaar ervaring als grafisch vormgever in de aanbesteding- en tenderwereld, levert hij onweerstaanbare offertes. Het is altijd maatwerk, dat opvalt door gedurfde keuzes in kleur, beeld en lay-out. En dat vooral aansluit op zowel de klant als de opdrachtgever.
 • Klaske de Vries

  Klaske de Vries

  Senior Adviseur

  Klaske is senior adviseur in onze expertpool. Heeft ruim 5 jaar ervaring met aanbestedingstrajecten in onder andere gezondheidszorg, vervoer, catering , marketing en communicatie en ICT. Studeerde Cum Laude af op de leergang Aanbestedingsrecht en heeft vanuit haar studie (Europees recht) zowel nationaal als internationaal een helder zicht op de mogelijkheden.
 • maja

  Maja Rejger

  Senior Adviseur

  Maja is senior adviseur in onze expertpool. Vanuit haar studie Civiel en Internationaal Recht gericht op tenderbegeleiding in met name internationale Infrastructurele tenders met consortia. Heeft 25 jaar ervaring in internationaal business development en vervult diverse advies- en commissariaatfuncties. Scherp in haalbaarheid en reviews.
 • sillouette

  Hans van de Rakt

  Adviseur

  Hans van de Rakt is adviseur in onze expertpool.
 • vacature

  Vacature

  Word jij onze nieuwe Senior Adviseur Aanbestedingen? Bekijk de Vacature