De beste specialisten in aanbestedingen

Onze adviseurs hebben hun sporen verdiend in het vakgebied van aanbesteden en delen dagelijks hun kennis over openbare aanbestedingen met u. Maak kennis met onze specialisten in aanbestedingen.

 • Mariëlle van der Keur

  Mariëlle van der Keur

  Directeur

  Mariëlle is directeur en verantwoordelijk voor sales en marketing. Als senior specialist werkt zij al 15 jaar op strategisch niveau aan de professionalisering van complexe tenderprocessen bij opdrachtgevers. Is daarnaast voorzitter van de Codekamer Erkende Verhuizers en als expert verbonden aan de Commissie van Aanbestedingsexperts.
 • HugotHart

  Hugo ’t Hart

  Senior Adviseur

  Hugo is senior adviseur en BVP-gecertificeerd. Zet zijn bestuurskundige achtergrond op strategisch niveau in bij onze opdrachtgevers. Vanuit 25 jaar ervaring, waarvan 12 jaar aan de inkoopkant, heeft hij een kritische juridische blik en zorgt daarmee voor de beste resultaten. Daarnaast professionaliseert hij tenderdesks, geeft trainingen en is lid van de redactie van Tendernieuwsbrief.
 • tsg-41209532

  Inez Ligtvoet

  Senior Adviseur

  Inez is senior adviseur en is vanuit haar achtergrond als bouwkundig ingenieur gespecialiseerd in marktanalyses en tenderbegeleiding in de bouw. Studeerde Cum Laude af op de leergang Aanbestedingsrecht en zet haar 20 jaar ervaring als architect in om bij onze opdrachtgevers maximaal resultaat te realiseren.
 • tom-van-calcar

  Tom van Calcar

  Senior Adviseur

  Tom is Senior adviseur, heeft zich in de afgelopen 25 jaar als telecom en ICT expert ontwikkeld waarvan 5 jaar ervaring als bidmanager bij aanbestedingen. Vanuit zijn bedrijfskundige achtergrond en vele jaren ervaring als consultant weet hij als geen ander met de juiste vragen de vinger aan de pols te houden en de begeleiding tot een goed resultaat om te zetten. Complexe aanbestedingen zijn voor hem puzzels die hij graag samen met de opdrachtgever, op tijd en op maat, oplost maar vooral wil winnen.
 • thomas-klein-bramel

  Thomas Klein Bramel

  Adviseur

  Thomas heeft zich in de afgelopen jaren gespecialiseerd in onder meer inkoop en aanbesteding. Hij heeft vanuit zijn HBO opleiding de minor inkoopmanagement gevolgd. Daarnaast heeft hij bij TSG zijn afstudeeronderzoek uitgevoerd op het gebied van aanbesteden. Naast het reguliere afstudeertraject heeft hij ook het Honourstraject van de Hanzehogeschool afgerond.
 • Alice-Turk

  Alice Turk

  Office medewerker

  Alice is verantwoordelijk voor de operationele en administratieve ondersteuning van de adviseurs en directie.
 • Tim Bakker

  Tim Bakker

  Strateeg

  Tim is strateeg en werkt als sales trainer en -coach graag aan complexe (aanbestedings)vraagstukken binnen de ICT en Zorg. Vanuit zijn bedrijfskundige achtergrond en 25 jaar ervaring op nationaal- en internationaal niveau is hij altijd gericht op maximaal resultaat en rendement.
 • Michelle Moret

  Michelle Moret

  Senior Adviseur

  Michelle is senior adviseur in onze expertpool. Is gespecialiseerd in Best Value-trajecten en heeft ruim 4 jaar ervaring met projectmanagement op zowel nationale- als internationale trajecten. Studeerde onder meer Engelse taal- en letterkunde en is tevens adviseur bij het Inkoop Platform Groningen.
 • Klaske de Vries

  Klaske de Vries

  Senior Adviseur

  Klaske is senior adviseur in onze expertpool. Heeft ruim 5 jaar ervaring met aanbestedingstrajecten in onder andere gezondheidszorg, vervoer, catering , marketing en communicatie en ICT. Studeerde Cum Laude af op de leergang Aanbestedingsrecht en heeft vanuit haar studie (Europees recht) zowel nationaal als internationaal een helder zicht op de mogelijkheden.
 • Geke Werkman-Bouwkamp

  Geke Werkman-Bouwkamp

  Aanbestedingsjurist

  Geke is aanbestedingsjurist in onze expertpool. Is BVP-gecertificeerd. Geeft juridisch advies op het gebied van aanbestedingsrecht en bouw- en contractenrecht. Is als docent en onderzoeker (lectoraat Inkoopmanagement) verbonden aan de Hanzehogeschool en expert bij de Commissie van Aanbestedingsexperts.
 • maja

  Maja Rejger

  Senior Adviseur

  Maja is senior adviseur in onze expertpool. Vanuit haar studie Civiel en Internationaal Recht gericht op tenderbegeleiding in met name internationale Infrastructurele tenders met consortia. Heeft 25 jaar ervaring in internationaal business development en vervult diverse advies- en commissariaatfuncties. Scherp in haalbaarheid en reviews.