Team

Maak kennis met onze mensen

De bevlogen adviseurs van Tender Services Group jagen samen met u op de beste kansen in het even dynamische als complexe domein van aanbestedingen. Zij hebben hun sporen in de wereld van aanbestedingen ruimschoots verdiend en delen hun kennis graag met u.

 • Marielle van der Keur

  Mariëlle van der Keur

  Directeur

  Mariëlle is directeur en verantwoordelijk voor sales en marketing. Als senior specialist werkt zij al 15 jaar op strategisch niveau aan de professionalisering van complexe tenderprocessen bij opdrachtgevers. Is daarnaast voorzitter van de Codekamer Erkende Verhuizers en als expert verbonden aan de Commissie van Aanbestedingsexperts.

  Trainer voor de Tender Academy

 • Hugo ’t Hart

  Hugo ’t Hart

  Senior Adviseur

  Hugo is senior adviseur en BVP-gecertificeerd. Zet zijn bestuurskundige achtergrond op strategisch niveau in bij onze opdrachtgevers. Vanuit 25 jaar ervaring, waarvan 12 jaar aan de inkoopkant, heeft hij een kritische juridische blik en zorgt daarmee voor de beste resultaten. Daarnaast professionaliseert hij tenderdesks, geeft trainingen en is lid van de redactie van Tendernieuwsbrief.

  Trainer voor de Tender Academy

 • Nannino de Wilde

  Nannino de Wilde

  Sales Consultant

  Nannino is Sales Consultant en werkt vanuit Den Haag. In deze rol pakt hij zowel aanbestedings- als salestrajecten op, waarmee hij aanbestedingsinhoudelijke kennis combineert met sales. Daarbij voert hij ook kritische marktanalyses uit, en creëert hij inzicht binnen de aanbestedingsmarkt.

  Trainer voor de Tender Academy

 • Alice Turk

  Alice Turk

  Officemanager

  Naast het dagelijks reilen en zeilen van beide kantoren is Alice ook verantwoordelijk voor de financiële en projectadministratie en operationele ondersteuning van de adviseurs en directie.
 • nancy-van-dyk

  Nancy van Dijke

  Operationeel Business Manager

  Als Operationeel Business Manager zorgt Nancy voor het coördineren van alle zaken die nodig zijn om de efficiëntie in de organisatie soepel te laten verlopen en waar nodig te verbeteren. Met haar kennis en ervaring van 25 jaar als HR-manager - en een flink aantal jaren daarnaast als Kwaliteitsmanager - is zij verantwoordelijk voor onze Tenderacademy en zorgt zij op HR-gebied voor alles wat te maken heeft met (de zorg voor) personeel.
 • Sam-van-reeken

  Sam van Reeken

  Marketing en Communicatie medewerker

  Sam is de drijvende kracht achter de Marketing & Communicatie bij TSG. Met een passie voor het maken van creatieve content en het schrijven van teksten voor onze socials & websites, streeft hij ernaar om onze merkboodschap op een unieke en boeiende manier te verspreiden.

 • tommy-fruijtier

  Tommy Fruijtier

  Stagiare

  Tommy is onze scriptant die met zijn frisse blik in kaart brengt hoe technologische innovaties de tenderwereld kunnen veranderen.

 • Tim Bakker

  Tim Bakker

  Strateeg

  Tim is strateeg en werkt als sales trainer en -coach graag aan complexe (aanbestedings)vraagstukken binnen de ICT en Zorg. Vanuit zijn bedrijfskundige achtergrond en 25 jaar ervaring op nationaal- en internationaal niveau is hij altijd gericht op maximaal resultaat en rendement.

  Trainer voor de Tender Academy

 • Karin Klinkspoor

  Karin Klinkspoor

  Senior Adviseur

  Karin is senior adviseur in onze expert pool. Studeerde Nederlands recht en bedrijfskunde en heeft ruim 15 jaar ervaring met Europese aanbestedingstrajecten en juridische vraagstukken. Karin is analytisch, resultaatgericht, verbindend en denkt in mogelijkheden.
 • Wouter van Tienhoven

  Wouter van Tienhoven

  Senior Adviseur

  Wouter is senior-adviseur en trainer.  Met ruim 20 jaar ervaring in complexe Bids in ICT, detachering, financiële en facilitaire dienstverlening, ondersteunt hij klanten tactisch en strategisch bij het winnen van offertes en aanbestedingen. Na afronding van de Leergang Aanbestedingsecht VU, de certificering Best Value B+ en Practioner APMP is hij sinds 3 zelfstandig adviseur. Verbindend met een scherp oog voor mogelijkheden binnen complexe Bid & Proposal trajecten maakt hij het verschil. Daarnaast voorzitter van de: Association of Proposal Management Professionals (APMP NL) en EMEA Artificial Intelligence Advisory Group APMP.

  Trainer voor de Tender Academy

 • Eduard Plaat

  Eduard Plaat

  Tender Designer

  Eduard is creative tender designer in onze expertpool. Met ruim 15 jaar ervaring als grafisch vormgever in de aanbesteding- en tenderwereld, levert hij onweerstaanbare offertes. Het is altijd maatwerk, dat opvalt door gedurfde keuzes in kleur, beeld en lay-out. En dat vooral aansluit op zowel de klant als de opdrachtgever.

  Trainer voor de Tender Academy

 • Klaske de Vries

  Klaske de Vries

  Senior Adviseur

  Klaske is senior adviseur in onze expertpool. Heeft ruim 5 jaar ervaring met aanbestedingstrajecten in onder andere gezondheidszorg, vervoer, catering , marketing en communicatie en ICT. Studeerde Cum Laude af op de leergang Aanbestedingsrecht en heeft vanuit haar studie (Europees recht) zowel nationaal als internationaal een helder zicht op de mogelijkheden.
 • maja

  Maja Rejger

  Senior Adviseur

  Maja is senior adviseur in onze expertpool. Vanuit haar studie Civiel en Internationaal Recht gericht op tenderbegeleiding in met name internationale Infrastructurele tenders met consortia. Heeft 25 jaar ervaring in internationaal business development en vervult diverse advies- en commissariaatfuncties. Scherp in haalbaarheid en reviews.
 • george-onderdelinden

  George Onderdelinden

  Adviseur

 • suzanne-brackmann

  Suzanne Brackmann

  Trainer

  Trainer voor de Tender Academy
 • fryse-van-dijk

  Fryse van Dijk

  Trainer

  Trainer voor de Tender Academy 
 • jacques-reijniers

  Jacques Reijniers

  Trainer

  Trainer voor de Tender Academy
 • Karin van IJsselmuide

  Karin van IJsselmuide

  Trainer

  Trainer voor de Tender Academy
 • jan-telgen

  Jan Telgen

  Trainer

  Trainer voor de Tender Academy
 • Albert-Omvlee

  Albert Omvlee

  Ambassadeur

 • acature

  Vacature

  Word jij onze nieuwe Senior Adviseur Aanbestedingen? Bekijk de Vacature