Aanbesteden uitbesteden

Ondersteuning van A tot Z

Heeft u hulp nodig bij een specifieke aanbesteding of kan het tenderteam in uw organisatie in brede zin extra professionele ondersteuning gebruiken? In alle gevallen biedt Tender Services Group uitkomst. Met meer dan 20 jaar ervaring is ons geen aanbesteding te gek en geen organisatorische uitdaging te groot.

tsg839256

TenderCoach

Eerste hulp bij aanbesteden

Tender Services Group is uw eerste hulp bij aanbesteden. Met TenderCoach bieden wij u praktische ondersteuning, advies op maat en/of volledige regie in het aanbestedingsproces.

Met onze zelfontwikkelde SAAR-methode helpen wij u bij het bepalen van de strategie, het managen van het tenderproces en het maken van de juiste vertaalslag bij het uitwerken van de kwaliteitsonderdelen.

De specialisten van Tender Services Group hebben diepgaande kennis van en ervaring met alle branches waarin veel wordt aanbesteed; zij kennen de regels en procedures van binnenuit. Bij elk project zijn minimaal 2 van onze adviseurs betrokken voor een optimale meerwaarde.

Inschrijven op aanbestedingen

Tender Service Group biedt de perfecte begeleiding door met vakinhoudelijke kennis en ervaring te adviseren bij het inschrijven op concrete aanbestedingen. Daarbij sturen onze experts op zowel de inhoud als het aanbestedingsproces.

Het verwerven van een opdracht begint bij het signaleren van de juiste kansen. Daarvoor is het inzicht dat wij u via TenderScope kunnen bieden essentieel. Om te bepalen of de aanbesteding ook past binnen de doelstellingen van uw organisatie, begeleidt Tender Services Group u bij het toetsen van de haalbaarheid. Door vervolgens een duidelijke planning en taakverdeling te maken, wordt het aanbestedingsproces geborgd.

Inhoudelijk ondersteunt Tender Services Group u op strategisch, tactisch en operationeel niveau, afhankelijk van uw behoeften en het type aanbesteding. Door het stellen van gerichte vragen aan de aanbestedende dienst, ondersteunen wij u bij het maken van de juiste vertaalslag van de wensen in een passende inschrijving.

Voor een duidelijke focus op omzetgroei door aanbestedingen is een uitgekiende aanbestedingsstrategie cruciaal. Daarbij neemt de beïnvloeding van de aanbesteding voor, tijdens en na het proces een steeds grotere rol in. Met meer dan 20 jaar ervaring helpt Tender Services Group u bij het formuleren van de beste strategie.

tsg589236
tsg839256

Strippenkaart

Heeft u direct begeleiding of advies nodig van onze experts bij een concrete aanbesteding? Kies voor een TenderStrippenkaart. Binnen een vast budget kunt u 20, 40 of 60 uur gebruikmaken van onze kennis, ervaring en kritische blik. Blijven er uren over, dan kunt u die gemakkelijk inzetten voor het oplossen van een volgend vraagstuk.

Voorbeelden van werkzaamheden zijn:

  • Het analyseren van bestekken
  • Het initiëren van kick-offs om kaders uit te zetten
  • Het toetsen van haalbaarheid
  • Het maken van checklists
  • Het ondersteunen bij schrijven, reviewen en eindcontrole

Tendersupport

Tender Services Group staat u bij in alle fases van het aanbestedingsproces. Een goede voorbereiding is essentieel en die begint met de juiste tendersupport.

Wij ondersteunen uw organisatie vanaf de start om ervoor te zorgen dat de inschrijvingsprocedure zo soepel mogelijk verloopt. Onze adviseurs helpen u bij het maken van een realistische planning en het behalen van deadlines. Met doeltreffende communicatie coördineren zij de werkzaamheden binnen het tenderteam. Ook bereiden zij de cruciale aanbestedingsdocumenten voor en assisteren ze u bij het verbeteren van de kwaliteit van het aanbestedingsproces.

Onze experts staan persoonlijk telefonisch, per mail en via WhatsApp voor u klaar. Zo kunt u snel verder, op weg naar de winnende inschrijving.

Tenderwriting

Het schrijven is de kern van het aanbestedingstraject. Met behulp van onze adviseurs kunt u alles omtrent dit proces uitbesteden aan Tender Services Group.

Door hun ervaring in de belangrijkste branches én hun kennis van het aanbestedingsvak te combineren met uw vakinhoudelijke input, maken onze adviseurs de juiste vertaalslag naar de uitvraag van de aanbestedende dienst. Zij helpen u desgewenst met het volledig schrijven van uw offerte.

Ook kunt u ons alleen invliegen voor de review van een door u geschreven offerte. Met bruikbare suggesties op tekst en inhoud, aangevuld met eventuele interviewsessies bent u vervolgens in staat uw offerte te perfectioneren en daarmee uw winkansen te optimaliseren.

Tendermanagement

De adviseurs van Tender Services Group bieden snel de gewenste regie en waardevol advies in het aanbestedingstraject. Dat doen zij in diverse rollen: per aanbesteding op interimbasis als tendercoördinator of structureel als klankbord van uw tenderteam.

Met onze professionals bent u verzekerd van up-to-date kennis, een soepel aanbestedingsproces, een pragmatische aanpak en een offerte die exact aan de gestelde eisen voldoet. Door de gemiddelde kwaliteitsscore van 83% vormt Tender Services Group samen met u het winning team.

tsg85235

Tenderdesign

Een goed ontwerp versterkt de inhoud van uw inschrijving. Het geeft u de mogelijkheid om binnen de gestelde vormvereisten de boodschap van uw organisatie nog beter over het voetlicht te brengen. Bovendien bepaalt het design van uw offerte de eerste indruk van de aanbestedende dienst.

Via TenderService kunt u gebruikmaken van de deskundigheid van onze tenderdesigner. Hij legt zich volledig toe op een passende vormgeving van elk type tender in elke verschijningsvorm, zowel fysiek als digitaal.

Gratis tips & tricks

Tender Services Group is boven alles een kennisorganisatie en wij maken die kennis graag voor u toegankelijk. Via ons TenderServices-abonnement heeft u onbeperkt toegang tot onze webinars en onze Kennisbank vol tips & tricks om het beste resultaat uit tenders te halen. Wilt u weten hoe dat werkt?

Meer weten?

Kom langs in Scheveningen of Groningen