De beste specialisten in aanbestedingen

Onze adviseurs hebben hun sporen verdiend in het vakgebied van aanbesteden en delen dagelijks hun kennis over openbare aanbestedingen met u. Maak kennis met onze specialisten in aanbestedingen.

 • Mariëlle van der Keur

  Mariëlle van der Keur

  Directeur

  Mariëlle is directeur en verantwoordelijk voor sales en marketing. Als senior specialist werkt zij al 15 jaar op strategisch niveau aan de professionalisering van complexe tenderprocessen bij opdrachtgevers. Is daarnaast voorzitter van de Codekamer Erkende Verhuizers en als expert verbonden aan de Commissie van Aanbestedingsexperts.
 • jennifer

  Jennifer Beijer

  Directeur

  Jennifer is directeur en verantwoordelijk voor Finance en HR. Vanuit haar ervaring als AA accountant, HR adviseur en diverse commissariaten werkt zij als Senior Specialist met oog voor detail in de keten van het bedrijfsproces van onze opdrachtgevers aan de juiste resultaten.
 • Katrien Viguurs

  Katrien Viguurs

  Manager bedrijfsvoering

  Katrien is verantwoordelijk voor de bedrijfsvoering waarbij zij de directie op tactisch- en operationeel niveau ondersteunt in de uitvoering van marketing en communicatie, financiën en HR. Met 22 jaar werkervaring is niets qua organisatiemanagement haar vreemd.
 • tsg-432985

  Hugo ’t Hart

  Senior Adviseur

  Hugo is senior adviseur en BVP-gecertificeerd. Zet zijn bestuurskundige achtergrond op strategisch niveau in bij onze opdrachtgevers. Vanuit 25 jaar ervaring, waarvan 12 jaar aan de inkoopkant, heeft hij een kritische juridische blik en zorgt daarmee voor de beste resultaten. Daarnaast professionaliseert hij tenderdesks, geeft trainingen en is lid van de redactie van Tendernieuwsbrief.
 • Frank van den Dool

  Frank van den Dool

  Senior Adviseur

  Frank is senior adviseur, heeft zich in de afgelopen 7 jaar als BVP-expert ontwikkeld en is gespecialiseerd in onder meer ICT en catering. Vanuit zijn bestuurskundige achtergrond weet hij als geen ander met kritische vragen de juiste vertaalslag te maken in de vele begeleidingen die hij uitvoert. Is daarnaast een van onze trainers en coacht nieuwe adviseurs.
 • tsg-41209532

  Inez Ligtvoet

  Senior Adviseur

  Inez is senior adviseur en is vanuit haar achtergrond als bouwkundig ingenieur gespecialiseerd in marktanalyses en tenderbegeleiding in de bouw. Studeerde Cum Laude af op de leergang Aanbestedingsrecht en zet haar 20 jaar ervaring als architect in om bij onze opdrachtgevers maximaal resultaat te realiseren.
 • Tim Bakker

  Tim Bakker

  Strateeg

  Tim is strateeg en werkt als sales trainer en -coach graag aan complexe (aanbestedings)vraagstukken binnen de ICT en Zorg. Vanuit zijn bedrijfskundige achtergrond en 25 jaar ervaring op nationaal- en internationaal niveau is hij altijd gericht op maximaal resultaat en rendement.
 • Michelle Moret

  Michelle Moret

  Senior Adviseur

  Michelle is senior adviseur in onze expertpool. Is gespecialiseerd in Best Value-trajecten en heeft ruim 4 jaar ervaring met projectmanagement op zowel nationale- als internationale trajecten. Studeerde onder meer Engelse taal- en letterkunde en is tevens adviseur bij het Inkoop Platform Groningen.
 • Klaske de Vries

  Klaske de Vries

  Senior Adviseur

  Klaske is senior adviseur in onze expertpool. Heeft ruim 5 jaar ervaring met aanbestedingstrajecten in onder andere gezondheidszorg, vervoer, catering , marketing en communicatie en ICT. Studeerde Cum Laude af op de leergang Aanbestedingsrecht en heeft vanuit haar studie (Europees recht) zowel nationaal als internationaal een helder zicht op de mogelijkheden.
 • Geke Werkman-Bouwkamp

  Geke Werkman-Bouwkamp

  Aanbestedingsjurist

  Geke is aanbestedingsjurist in onze expertpool. Is BVP-gecertificeerd. Geeft juridisch advies op het gebied van aanbestedingsrecht en bouw- en contractenrecht. Is als docent en onderzoeker (lectoraat Inkoopmanagement) verbonden aan de Hanzehogeschool en expert bij de Commissie van Aanbestedingsexperts.
 • maja

  Maja Rejger

  Senior Adviseur

  Maja is senior adviseur in onze expertpool. Vanuit haar studie Civiel en Internationaal Recht gericht op tenderbegeleiding in met name internationale Infrastructurele tenders met consortia. Heeft 25 jaar ervaring in internationaal business development en vervult diverse advies- en commissariaatfuncties. Scherp in haalbaarheid en reviews.
 • Martin Kok

  Martin Kok

  Senior Adviseur

  Martin is senior adviseur in onze expertpool. Studeerde Politicologie en deelt zijn 20 jaar ervaring vanuit o.a. inkoop en bidmanagement op een enthousiasmerende en resultaatgerichte wijze. Vasthoudend waar het nodig is en creatief waar dit kan. Werkt verbindend en luisterend aan de beste resultaten.