Werken bij Tender Services Group

Waarom werken bij Tender Services Group?

Tender Services Group is dé expert in succesvol aanbesteden. Hoe wij dit doen? Onze expertise in aanbesteden op een slimme manier koppelen aan de expertise van onze klanten Dit resulteert in winnende combinaties: 92% van onze klanten behaalt de hoogste score op kwaliteit. En dat maakt elke dag uitdagend en leerzaam.

Wij werken o.a. voor organisaties in de ICT, Facilitair, Bouw, Zorg & Welzijn, Uitzenden & Detacheren en Transport & Logistiek. Dit maakt het werken bij Tender Services Group erg divers; zowel het type klant als het type aanbesteding verschilt per keer. Wil jij ook deel uitmaken van ons ervaren team?

tsg-kantoor

Solliciteren

Solliciteren bij Tender Services Group

De Procedure…

Tender Top Team

Een hecht Tender Top Team

Bij Tender Services Group staat een goede onderlinge band centraal. Collega’s ontmoeten elkaar meerdere keren per jaar in een informele setting waar plezier, sportiviteit, kennisdeling en ontspanning voorop staan. Dit zorgt voor waardevolle teamtijd en versterkt onze samenwerking.

Benieuwd naar onze collega’s?

De bevlogen medewerkers van Tender Services Group in Den Haag en Groningen jagen samen met u op de beste kansen in het even dynamische als complexe domein van aanbestedingen. Zij hebben hun sporen in de wereld van aanbestedingen ruimschoots verdiend en delen hun kennis graag met u. Benieuwd wat daarvoor nodig is? Onze collega’s geven je graag een kijkje in de Tenderkeuken.

Nannino de Wilde: Van topsport naar Tenderadvies

Nannino de Wilde, voormalig topsporter en coach, zet zijn vaardigheden nu in bij Tender Services Group. Na een studie International Business, richtte hij zich eerst op sales en marktonderzoek en is nu adviseur en trainer op het gebied van aanbestedingsplatforms zoals TenderNed en Mercell. Bij TSG begeleidt hij klanten niet alleen bij het inschrijven op tenders, maar leert hen ook hoe ze dit zelf succesvol kunnen aanpakken. Deze aanpak combineert zijn sportieve mentaliteit met strategische marktverkenning en succesvol inschrijven op aanbestedingen.

Hugo ’t Hart: Drie decennia in aanbestedingen

Hugo ’t Hart werkt al bijna 30 jaar in de aanbestedingssector, waarvan de laatste 7 jaar bij Tender Services Group (TSG). Hij heeft de ontwikkeling van het Europees aanbesteden vanaf de jaren 90 meegemaakt en zag de groeiende rol van specialisten in die tijd. Bij TSG waardeert hij de samenwerking en dynamiek binnen het team van aanbestedingsspecialisten. Ondanks zijn lange carrière, blijft Hugo gepassioneerd en leergierig in zijn vak, en hij ziet zichzelf nog minstens 10 jaar actief bijdragen aan het aanbestedingsveld.

Sam van Reeken: Innovatie in Marketing bij TSG

Sam van Reeken, recent afgestudeerd aan de Haagse Hogeschool, werkt sinds een jaar bij Tender Services Group (TSG) als marketing- en communicatiemedewerker. Hij is verantwoordelijk voor de online aanwezigheid, nieuwsbrieven, advertenties, en SEO van TSG. Sam geniet van het strategisch en creatief werken aan diverse projecten, zoals de animatie voor ’25 Tinten Aanbesteden’. Hij waardeert de ambitie binnen TSG en ziet veel potentieel voor verdere groei en ontwikkeling, zowel voor het bedrijf als voor zichzelf.

Vacatures

Kom voor ons werken

Tender Services Group groeit hard. Met vestigingen in Den Haag en Groningen zijn wij altijd op zoek naar ambitieus, zelfstandig en proactief talent om ons bevlogen team te versterken. Bekijk de vacatures hieronder of stuur een open sollicitatie naar hr@tenderservicesgroup.nl.

Adviseur aanbestedingen

Waarom werken bij Tender Services Group?

Tender Services Group is dé expert in succesvol aanbesteden. Hoe wij dit doen? Onze expertise in aanbesteden op een slimme manier koppelen aan de expertise van onze klanten Dit resulteert in winnende combinaties: 92% van onze klanten behaalt de hoogste score op kwaliteit. En dat maakt elke dag uitdagend en leerzaam.

Wij werken o.a. voor organisaties in de ICT, Facilitair, Bouw, Zorg & Welzijn, Uitzenden & Detacheren en Transport & Logistiek. Dit maakt het werken bij Tender Services Group erg divers; zowel het type klant als het type aanbesteding verschilt per keer.

Wat ga je doen?

Als adviseur bij Tender Services Group werk je zowel samen als alleen op projecten. Je hebt eigen klanten en aanbestedingstrajecten waar je verantwoordelijkheid voor draagt en daarnaast ondersteun je de senior adviseurs bij diverse trajecten.

Telkens weer gaat het erom dat jij je zo goed mogelijk verdiept in de aanbesteding en de klant stuurt in het schrijven van een winnende offerte. De ene klant wenst veel begeleiding in het gehele proces, de ander enkel een scherpe review op de kwaliteitsstukken.

Wat verwachten wij van jou?

 • Je bent een adviseur op tactisch en operationeel niveau;
 • Je kunt op overtuigende wijze de toegevoegde waarde van de ondernemer (her)schrijven/vertalen naar de wens van de opdrachtgever;
 • Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift;
 • Je hebt kennis van de aanbestedingsprocedures en/of contractvormen;
 • Je hebt kennis van de aanbestedingswet- en regelgeving;
 • Je bent commercieel en stressbestendig;
 • Je hebt minimaal een hbo-opleiding afgerond of beschikt over hbo werk- en denkniveau;
 • Minimaal 1 tot 2 jaar werkervaring, waarvan minimaal 1 jaar in de wereld van het aanbesteden;
 • Affiniteit met het sociaal domein of de bouwsector is een pré.  

Ons aanbod

 • Dienstverband gemiddeld voor 24 tot 40 uur;
 • Diverse opleidingsmogelijkheden;
 • Mogelijkheid tot flexwerken;
 • Grote mate van zelfstandigheid in een uitdagende functie;
 • Een goede werksfeer met korte communicatielijnen.
Belangstelling?

Ben jij degene die wij zoeken? Dan nodigen wij jou graag uit om te solliciteren middels motivatie en CV via hr@tenderservicesgroup.com. Wanneer je meer informatie wilt ontvangen over deze vacature, neem dan contact op met Marielle van der Keur, 070 – 388 41 39.

 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Word jij onze nieuwe Senior Adviseur Aanbestedingen?

Tender Services Group staat voor slimmer werken en kennis delen om samen met onze klanten de aanbesteding te kunnen winnen. Spreekt jou dat aan? Kom dan werken bij hét expertisecentrum voor het inschrijven op aanbestedingen met vestigingen in Den Haag en Groningen! Voor onze beide vestigingen zoeken wij een uitbreiding op ons Tender Top Team.

Als Adviseur binnen onze organisatie

Begeleid je zelfstandig het inschrijfproces van bedrijven op (Europese) aanbestedingen, zowel nationaal als internationaal. Denk hierbij aan:

 • Algehele advisering en ondersteuning van de klant inzake de inschrijving
 • Proces- en projectmanagement van een aanbestedingsproject
 • Analyseren/beoordelen aanbestedingsdocumenten van het formele aanbestedingsproces, beoordelings- en gunningsmethodiek
 • Vertalen van eisen en wensen van de aanbestedende dienst naar een correcte, complete en commerciële inschrijving
 • Stellen van vragen voor de NvI
 • (Her)schrijven van teksten voor inschrijfdocumenten
 • Nazorg
 • In overleg met de klant vaststellen van een strategisch aanbestedingsbeleid

Deel je je kennis, zowel intern als extern door middel van het geven van trainingen, workshops en presentaties

Doe je aan acquisitie door:

 • Aanvragen van prospects op te volgen en het uitbouwen van bestaande klanten
 • (Vervolg) opdrachten binnen te halen
 • Tendersignalering

Beschik je over kennis van/heb je ervaring met:

 • De aanbestedingswet- en regelgeving
 • Aanbestedingstrajecten op nationaal en Europees niveau (bij voorkeur aan de inschrijverskant maar aan de inkoopkant mag ook)
 • TenderNed en andere inkoopplatformen
 • En heb je minimaal een afgeronde HBO of WO opleiding (of voldoende en aantoonbare werkervaring).

Wat biedt Tender Services Group jou?

 • Het werken bij hét kennis- en expertisecentrum voor (Europese) Aanbestedingen van (semi-) publieke instellingen met een focus op de inschrijvende kant. We vormen met ons eigen team van – momenteel – 7 personen (en met daarnaast een flexibele schil) een toonaangevende en dynamische organisatie met kennisintensieve dienstverlening, waarbij oog is voor jouw persoonlijke ontwikkeling en je kunt rekenen op professionele collega’s
 • De mogelijkheid om aan mooie en unieke projecten te werken
 • Een marktconform salaris met secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals laptop en telefoon(vergoeding)
 • Een arbeidsovereenkomst van minimaal 32 uur per week (voor bepaalde tijd met de intentie dit naar een vast dienstverband om te zetten)
 • De mogelijkheid tot het volgen van diverse opleidingen, zoals de leergang Aanbestedingsrecht

Dus….

Heb jij kennis van aanbestedingen en weet je relevante informatie te vertalen naar een winnende inschrijving? Ben je flexibel en blijf je staande onder druk? En op zoek naar een (nieuwe) uitdaging?

Dan komen we graag met jou in gesprek. Naast je CV zijn we vooral geïnteresseerd in je goed geschreven motivatie. Stuur daarom een mail met zowel je CV als de motivatie naar hr@tenderservicesgroup.com.

Kijk voor meer informatie over onze organisatie, waar we voor staan en wat we doen op www.tenderservicesgroup.com

Meer weten?

Kom langs in Scheveningen of Groningen