Training Concretiseringsfase BVP-aanbestedingen

Meedoen aan een Best Value aanbesteding (ook wel prestatie-inkoop) vergt specifieke en specialistische kennis. Dit type aanbesteding bestaat uit drie fasen: de voorbereiding, het interview en de concretiseringsfase. De concretiseringsfase is de belangrijkste fase in een Best Value aanbesteding. Voor een goede voorbereiding is er de training Concretiseringsfase voor BVP-aanbestedingen.

Waarom een training Concretiseringsfase BVP-aanbestedingen?

Voordat de opdracht aan u als beoogd opdrachtnemer definitief wordt gegund, is er de concretiseringsfase. Het is de bedoeling om tijdens de concretiseringsfase het aanbod tot in detail uit te werken om de opdrachtgever te overtuigen. Als laatste en belangrijkste fase in de BVP-aanbesteding is het van cruciaal belang om te weten hoe u dit aanpakt (projectdoelstellingen) en wat u wel en niet moet doen.

Is deze training voor u?

Deze training is bedoeld voor uw sleutelfunctionarissen die meedoen aan Best Value aanbestedingen en meer willen leren over de specifieke kenmerken ervan. De focus ligt op de concretiseringsfase als fundamenteel onderdeel van het gunningsproces bij de Best Value manier van werken.

Inhoud BVP-training concretiseringsfase

In één dagdeel nemen wij de inhoud, de succesfactoren en valkuilen van de Best Value concretiseringsfase met u door zodat uw sleutelfunctionarissen optimaal voorbereid zijn:

 • Onze specialisten delen algemene en praktisch bruikbare informatie over de Best Value manier van werken.
 • Stap voor stap bespreken zij de onderdelen van de concretiseringsfase, de belangrijkste fase in een Best Value aanbesteding.
 • Het geleerde spitsen zij vervolgens toe op een specifieke aanbesteding in uw vakgebied of branche.
Bekijk ook onze Best Value interviewtraining.
Uw trainer
Tom van Calcar
Tom van Calcar
Tip: Incompany trainingen aanbestedingen

Zijn er meerdere mensen in uw organisatie betrokken bij aanbestedingen? Dan is een incompany training vaak praktischer en voordeliger. Neem onze training ‘Werken met TenderNed’. Deze training wordt specifiek op uw organisatie toegespitst zodat u de voorbeelden direct in de praktijk kunt brengen. Een maatwerktraining kan ook een combinatie zijn van een training over sales- en bidmanagement en wet- en regelgeving bij aanbestedingen.

Beschikbare data

Meer informatie?

Neem dan contact met ons op!

Andere trainingen

 • Basiscursus Europees Aanbesteden door VdLC
  Regelgeving en jurisprudentie vormen de basis van het aanbesteden. Start daarom met een effectieve training over de aanbestedingswet 2012 of de nieuwe Europese richtlijn. Samen met het opleidingsinstituut VDLC, specialist in (Europese) aanbestedingen en wetgeving, heeft Tender Services Group een praktische training ontwikkeld.
 • Trainingen Digitaal aanbesteden
  Wat is een aanbesteding? Waar vind ik de juiste informatie over aanbesteden en hoe bepaal ik of de opdracht haalbaar en realistisch is? Vragen waar iedereen die wil inschrijven op een aanbesteding mee te maken krijgt. Daarom is er de Basistraining (digitaal) aanbesteden waarbij u kennismaakt met de do’s en dont’s van deze formele overheidsprocedure ...
 • Best Value for Procurement (BVP) interviewtraining
  Het interview is vaak de doorslaggevende factor bij het gunnen van de opdracht. Voor een goede voorbereiding en hogere winkans is er de BVP interviewtraining van Tender Services Group.
 • Kennissessie: Introductie Aanbesteden
  Wilt u uw kansen op werken voor de overheid vergroten en dus meer weten over aanbestedingen? Kom naar onze kennissessie: Introductie Aanbesteden in Leeuwarden of Den Haag.
 • Maatwerktraining Aanbestedingen voor ondernemers
  Meer verdieping of strategie in aanbestedingen nodig? Laat onze adviseur contact met u opnemen om samen te kijken naar gerichte incompany trainingen of open trainingen op maat.