Partners

Maak kennis met onze partners

Voor het beste resultaat werkt Tender Services Group samen met partnerorganisaties in binnen- en buitenland. Hun kracht, van praktische tools en specialistische kennis tot essentieel inzicht in internationale markten, is een waardevolle aanvulling op onze dienstverlening.

DNL Contact

DNL Contact

Partner

Meedoen aan Duitse aanbestedingen biedt kansen maar is ook ingewikkeld. U heeft kennis nodig van de strakke Duitse (regionale) wetgeving , onbekende aanbestedingsportalen, andere benodigde documenten, etc. Toch biedt Duitsland grote potentiële omzet, en dat vlak naast de deur.

Voor de aanbestedingen in Duitsland werken wij al 15 jaar samen met onze Duitse partner DNL-contact uit Steinfurt. DNL-contact is gespecialiseerd in het gericht zoeken naar aanbestedingen en het begeleiden van de inschrijving. Zij kennen de weg op de portalen, hoe je met Duitse opdrachtgevers om moet gaan en de valkuilen van de wettelijke aanbestedingsregels.

Lees meer over DNL

Sensus Process Management

Sensus Process Management

Partner

Een goed inschrijfproces voor aanbestedingen vereenvoudigt de keuzes en de te nemen stappen en het vergroot uw kansen op succesvolle aanbestedingen.

Het inschrijfproces voor aanbestedingen van Tender Services Group is uitgewerkt volgens de procesmanagementmethodiek van onze partner Sensus Process Management. Het bestaat uit 6 hoofdprocessen die zijn uitgewerkt in 14 processtappen.

De heldere en uniforme procesweergave van de Sensus-methode zorgt ervoor dat iedereen in de organisatie de te nemen stappen direct begrijpt, de kennis binnen de organisatie is geborgd en u zich kunt focussen op de inhoud.

De experts van Tender Services Group adviseren over begeleiding bij aanbestedingsprocessen, inventariseren of deze methodiek bij u past en helpen met de implementatie ervan.

Lees meer over Sensus Process Management

BEC – Tenders & European Legislation

BEC – Tenders & European Legislation

Partner

Aanbestedingen: Wij zijn gespecialiseerd in het handmatig opzoeken van Europese/Internationale aanbestedingen uit heel Europa zoals ook de Europese aanbestedingen over de Europese Programma’s die met middelen van de EU gefinancieerd worden. Voor België leveren wij tevens de nationale- en onderhandse aanbestedingen.
Met 23 jaar expertise van het aanbestedingsrecht kunnen wij uw inhoudelijke vragen beantwoorden. Wij begeleiden opdrachten uit België, Frankrijk, Duitsland en alle aanbestedingen over de Europese programma’s uit alle landen. Tender Services Group werkt nauw samen met BEC op het gebied van tendering in de verschillende landen.

Legislation: Wij houden u op de hoogte van actuele normen/wetten uit uw sector en kunnen uw belangen met succes behartigen. Wij fungeren als een verbindingskantoor tussen uw bedrijf en de Europese Instellingen. Voeg daarbij de strategische ligging van ons bedrijf, de Europese Wijk in Brussel.