Maatwerktraining Aanbestedingen voor ondernemers

Meer verdieping of strategie in aanbestedingen nodig? Laat onze adviseur contact met u opnemen om samen te kijken naar gerichte incompany trainingen of open trainingen op maat.

Waarom een maatwerktraining aanbesteden?

Aanbesteden is een vak apart waarover veel valt te vertellen en te leren. Over aanbesteden in Nederland, over Europese en over internationale tenders. Daarbij komen strategische keuzes, lobby, draagvlak in uw organisatie om de hoek kijken. Hoe gaat u daarmee om binnen uw eigen organisatie en welke specifieke zaken spelen in uw branche of sector? Een maatwerktraining toegespitst op uw eigen organisatie, marktsegment en omzetpotentieel biedt uitkomst.

Is een maatwerktraining voor u?

Als u met 4 of meer mensen tegelijk meer wilt leren over aanbestedingen, specifiek toegespitst op uw branche of sector (bijvoorbeeld ICT, Zorg, Facilitair) dan is een maatwerk / incompany training aan te raden. Trainingen kunnen voor zowel beginnende als gevorderden in aanbestedingen worden ontwikkeld.

Inhoud training

De training stellen we in overleg samen en verwerken daarin uw ideeën en wensen. Daarbij houden we rekening met de al aanwezige kennis. Samen bepalen we de doelstellingen.

Wat heeft u aan een maatwerktraining?

De training geeft inzicht in eerder gedane inschrijvingen die we samen analyseren. We kijken naar wat goed ging en verbeterpunten en praten met betrokken medewerkers. Daarbij nemen we de huidige markt onder de loep en doen een marktanalyse van eerder gepubliceerde aanbestedingen en de bekijken de potentie voor uw branche.

Praktische informatie

Afhankelijk van uw wensen en de uitkomsten uit de inventarisatie bepalen wij in overleg met u de inhoud van de training. Aan de hand van de doelstellingen en inhoud van de training stellen wij de beste trainer(s) voor.

Tip: Incompany trainingen aanbestedingen

Zijn er meerdere mensen in uw organisatie betrokken bij aanbestedingen? Dan is een incompany training vaak praktischer en voordeliger. Neem onze training ‘Werken met TenderNed’. Deze training wordt specifiek op uw organisatie toegespitst zodat u de voorbeelden direct in de praktijk kunt brengen. Een maatwerktraining kan ook een combinatie zijn van een training over sales- en bidmanagement en wet- en regelgeving bij aanbestedingen.

Beschikbare data

Meer informatie?

Neem dan contact met ons op!

Meer informatie aanvragen

Andere trainingen

 • Basiscursus Europees Aanbesteden door VdLC
  Regelgeving en jurisprudentie vormen de basis van het aanbesteden. Start daarom met een effectieve training over de aanbestedingswet 2012 of de nieuwe Europese richtlijn. Samen met het opleidingsinstituut VDLC, specialist in (Europese) aanbestedingen en wetgeving, heeft Tender Services Group een praktische training ontwikkeld.
 • Trainingen Digitaal aanbesteden
  Wat is een aanbesteding? Waar vind ik de juiste informatie over aanbesteden en hoe bepaal ik of de opdracht haalbaar en realistisch is? Vragen waar iedereen die wil inschrijven op een aanbesteding mee te maken krijgt. Daarom is er de Basistraining (digitaal) aanbesteden waarbij u kennismaakt met de do’s en dont’s van deze formele overheidsprocedure ...
 • Best Value for Procurement (BVP) interviewtraining
  Het interview is vaak de doorslaggevende factor bij het gunnen van de opdracht. Voor een goede voorbereiding en hogere winkans is er de BVP interviewtraining van Tender Services Group.
 • Kennissessie: Introductie Aanbesteden
  Wilt u uw kansen op werken voor de overheid vergroten en dus meer weten over aanbestedingen? Kom naar onze kennissessie: Introductie Aanbesteden in Leeuwarden of Den Haag.
 • Maatwerktraining Aanbestedingen voor ondernemers
  Meer verdieping of strategie in aanbestedingen nodig? Laat onze adviseur contact met u opnemen om samen te kijken naar gerichte incompany trainingen of open trainingen op maat.