tsg-432805935tsg52475

De Tevredenheidsverklaring

Een tevredenheidsverklaring aanvragen

Kennisbank | Bewijsstukken | Tevredenheidsverklaring

De Tevredenheidsverklaring

Een tevredenheidsverklaring wordt soms door een aanbestedende dienst opgevraagd De tevredenheidsverklaring van een referent wordt bij de inschrijving toegevoegd. In deze verklaring geeft de referent, al dan niet ondertekend, aan dat inschrijvende organisatie naar tevredenheid een dienst of product heeft geleverd. Zodoende probeert de aanbestedende dienst extra zekerheid te borgen over de kwaliteit van haar toekomstige opdrachtnemer. Indien er nog geen tevredenheidsverklaring is opgevraagd, is het zaak net als bij de verklaring belastingdienst aanvragen hier tijdig mee te beginnen!

Als een aanbestedende dienst een tevredenheidsverklaring wenst bij de referentie, dan kunt u tijdens de Nota van Inlichtingenronde vragen of deze tevredenheidsverklaring ook pas bij verificatie overlegd mag worden. Dit scheelt u tijdens de voorbereiding. Tevens hoeft u uw referent niet onnodig te benaderen.

Winnend inschrijven met Tender Services Group

Tender Services Group is hét adviesbureau voor kennis en expertise bij (inschrijven op) aanbestedingen. Vanuit onze productlabels TenderService, TenderCoach, Trainingen in Tenders en TenderScope werken wij samen met ondernemers aan de beste kansen bij aanbestedingen en aan de professionalisering van opdrachtnemers en opdrachtgevers.

Kunt u wel ondersteuning gebruiken op het gebied van strategievorming (winnend onderscheidend vermogen creëren)? Dan bent u bij Tender Services Group aan het goede adres. Wij hebben sinds 2003 al meer dan 1000 bedrijven begeleidt, in werkelijk alle sectoren!