tsg-432805935tsg52475

TenderNed

Digitaal aanbestedingssysteem

TenderNed

Om het hele aanbestedingsproces te vereenvoudigen en te optimaliseren, heeft het ministerie van Economische Zaken en Klimaat TenderNed ontwikkeld. Dit is een digitaal aanbestedingssysteem dat aanbestedende diensten en ondernemingen stap voor stap door het aanbestedingsproces leidt. U hoeft geen profiel aan te maken om aanbestedingen te zoeken. Wilt u van andere functionaliteiten gebruik maken, dan kunt u een gratis profiel aanmaken.

Interessante aanbesteding gevonden?

Heeft u een interessante aanbesteding gevonden? Dan kunt u als gebruiker klikken op de button ‘Houd mij op de hoogte van deze aanbesteding!’ TenderNed informeert u dan automatisch over wijzigingen in de aanbesteding, zoals rectificaties en nieuw beschikbare aanbestedingsdocumenten. Inschrijven of reageren op een aanbesteding kunt u alleen als uw account gekoppeld is aan uw onderneming.

Tenderned Interesseprofiel

Wanneer u een (gratis) een profiel aanmaakt, dan kunt u er voor kiezen om een interesseprofiel in te stellen. U kunt uw account zo instellen dat u automatisch attenderingen via e-mail ontvangt van nieuwe aankondigingen die voldoen aan uw interesseprofiel. U bepaalt zelf hoe vaak u attenderingen wilt ontvangen: direct of dagelijks. Uw interesseprofiel kunt u instellen op basis van één of meerdere CPV-codes. Alle mogelijke soorten overheidsopdrachten voor diensten, leveringen en werken hebben een eigen CPV-code. In de praktijk constateren we dat aanbestedende diensten niet altijd dezelfde codes gebruiken voor soortgelijke opdrachten. Wij raden u aan om meerdere CPV-codes toe te voegen aan uw interesseprofiel.

Aanbestedingen via TenderNed doorlopen

Wanneer u een interessante aanbesteding ziet, dan kunt u deze toevoegen aan uw profiel. Wanneer de aanbestedingsplichtige organisatie er voor heeft gekozen om de gehele procedure via TenderNed te laten verlopen, dan kunt u uw inschrijfstukken uploaden via het systeem.

Let op: wanneer u wilt inschrijven, dan heeft u E-herkenning nodig.