tsg-432805935tsg52475

TED (Tenders Electronic Daily)

Publicatieblad voor Europese overheidsaanbestedingen

TED (Tenders Electronic Daily)

TED (Tenders Electronic Daily) is de onlineversie van het Supplement op het Publicatieblad van de EU, waarin alle Europese overheidsaanbestedingen bekendgemaakt worden. Dagelijks (behalve op zaterdag en zondag) verschijnen er zo’n 2000 nieuwe aankondigingen van overheidsaanbestedingen op TED. U kunt bladeren of zoeken, en de aanbestedingen sorteren per land, regio of bedrijfssector. Wanneer een aankondiging van een opdracht op TenderNed wordt gepubliceerd, dan wordt deze aanbesteding ook automatisch op Tenders Electronic Daily gepubliceerd.

Taalversies

Over elke aanbesteding verschijnt informatie in de 24 officiële talen van de EU. Alle aankondigingen van de instellingen van de EU worden in hun geheel gepubliceerd in al deze talen. Dit betekent overigens niet dat alle aanbestedingsstukken in de Nederlandse taal beschikbaar zijn.

Registratie

Wanneer u zich registreert op TED, dan brengt dit enkele voordelen met zich mee, zoals:

  • Gepersonaliseerde zoekprofielen
  • Automatische e-mailberichten op basis van uw zoekprofielen
  • Gepersonaliseerde RSS-feeds voor uw websites en RSS-lezers
  • Automatische vertalingen van alle aankondigingen (dit zijn niet alle aanbestedingsstukken!)

Meer informatie over de TED op de Tenders Electronic Daily website

Winnend inschrijven met Tender Services Group

Tender Services Group is hét adviesbureau voor kennis en expertise bij (inschrijven op) aanbestedingen. Vanuit onze productlabels TenderService, TenderCoach, Trainingen in Tenders en TenderScope werken wij samen met ondernemers aan de beste kansen bij aanbestedingen en aan de professionalisering van opdrachtnemers en opdrachtgevers.

Kunt u wel ondersteuning gebruiken op het gebied van strategievorming (winnend onderscheidend vermogen creëren)? Dan bent u bij Tender Services Group aan het goede adres. Wij hebben sinds 2003 al meer dan 1000 bedrijven begeleidt, in werkelijk alle sectoren!