tsg-348253tsg398257

Thought leader van aanbestedingen

Samen kennis delen maakt sterk

Bidmanagerstsg892375

Samen bepalen we de beste strategie

om u optimaal te begeleiden bij het totale traject

Uw partner bij succesvol aanbesteden

De experts in succesvol aanbesteden van Tender Services Group zijn uw ogen en oren in het veld van aanbestedingen. Wij overzien de totale scope, brengen complexe vraagstukken terug tot de kern en signaleren kansen waar niemand anders ze ziet. Tender Services Group maakt u wegwijs in het woud van haalbaarheid, regels, criteria en inschrijving, deelt kennis en zorgt voor focus.
.

Direct resultaat bij inschrijven op aanbestedingen

Wij de scherpe blik van buitenaf, u de vakinhoudelijke kennis. Samen creëren we synergie en bepalen de beste strategie in aanbesteden om u optimaal te begeleiden bij het totale traject. Daarbij stellen onze adviseurs praktische én kritische vragen. Om vervolgens met onze creatieve 270 graden aanpak in aanbestedingen te jagen op maar een doel: de (overheids)opdracht winnen en uw omzet te verhogen.

Training: Werken met TenderNed
voor inschrijvers

Leren hoe TenderNed werkt

Kennis verdiepen over aanbesteden

Optimaal voorbereiden op een aanbesteding

Leer alles over het gebruik van het nieuwe UEA (Uniform Europees Aanbesteding) formulier.

TenderService

Advies, capaciteit en tools voor aanbestedingen en bidmanagement. Vanuit TenderService bieden wij gespecialiseerde adviseurs met kennis over een brede range branches en complexe aanbestedingsprocedures. Zij maken uw vraagstukken helder en werken op zowel strategisch-, tactisch- als operationeel niveau.

TenderCoach

Uw partner bij het inschrijven op aanbestedingen, van A tot Z. Weet als ondernemer snel waar uw kansen liggen. Onze adviseurs staan klaar met praktische begeleiding, tips en actueel advies. Met een focus op de professionele gunfactor en om u te coachen in succesvol aanbesteden.

Trainingen in Tenders

Trainingen als start voor een succesvol aanbestedingstraject. Verdiep uw kennis over (digitaal) aanbesteden met praktische trainingen TenderNed. Vragen over Negometrix, Ariba of CTM? Alles weten over Best Value (BVP)? Volg onze speciaal voor u samengestelde toptrainingen en cursussen aanbestedingen.

TenderScope

Markt- en data-analyse in tenders op (inter)nationaal niveau. Krijg objectief inzicht in markten en data op het gebied van tenders en toegang tot meer dan 15 jaar kennis in aanbesteden. Brengt kansen, concurrenten en aankomende, relevante tenders en dus omzetpotentieel in kaart.

Onze opdrachtgevers

Aanbestedingen Signaleren

95% signaleert aanbestedingen via TenderNed

Dagelijks gebruik

35% checkt TenderNed dagelijks

Signaleren van en Inschrijven

88% gebruikt TenderNed voor signaleren en inschrijven op aanbestedingen

Vindbaarheid op Tenderned

35% weet niet dat je als ondernemer gevonden kan worden op TenderNed

95% signaleert aanbestedingen via TenderNed

Dagelijks gebruik

35% checkt TenderNed dagelijks

Signaleren van en Inschrijven

88% gebruikt TenderNed voor signaleren en inschrijven op aanbestedingen

Vindbaarheid op Tenderned

35% weet niet dat je als ondernemer gevonden kan worden op TenderNed