Basiscursus Europees Aanbesteden door VdLC

Een Europese richtlijn, Aanbestedingswet, een Gids Proportionaliteit, een ARW 2016, een Aanbestedingsbesluit, een klachtenregeling. Zodra u mee wilt doen met Europese aanbestedingen, krijgt u te maken met allerhande regels en wetten. Kom goed beslagen ten ijs en volg de basiscursus Europees Aanbesteden door gerenommeerd opleidingsinstituut VdLC.

Wat houdt de training in?

Regelgeving en jurisprudentie vormen de basis van het aanbesteden. De trainers vertellen precies waar u in de praktijk mee te maken krijgt.

Inhoud training

Wat zijn de drempelwaarden, welke procedures zijn er en waar vind ik aanbestedingen? Maar ook een blik op uitsluitingsgronden, Uniforme Eigen Verklaring en zaken als competenties, vragen stellen en gunningscriteria komen aan bod. Op praktische wijze wordt u in een middag bijgepraat.

Is deze training voor u?

De training is gericht op nieuwkomers in aanbesteden en ook zeer geschikt als opfriscursus voor ervaren aanbesteders die willen weten hoe de huidige stand van zaken is. Met gebruik van veel praktijkvoorbeelden en cases zodat het voor iedereen herkenbaar is.

Wat heeft u aan de training Europees Aanbesteden?
 • U bent up-to-date als het gaat om de huidige wetgeving en toekomstige wet- en regelgeving over aanbesteden.
 • U heeft een duidelijk beeld van de toepasbaarheid door de vele praktijkvoorbeelden.
 • U bent in staat dit goed te plaatsen binnen en te vertalen naar uw eigen organisatie.
 • U weet waar u snel meer informatie over aanbesteden vindt.

Deze training wordt gegeven door onze partner VdLC.

Praktische informatie
Duur10.00 – 16.00 uur (inclusief uitgebreide lunch)
Kosten€ 495,-
LocatieHotel de Witte Bergen in Eemnes
Uw trainer
Theo van der Linde
Theo van der Linde
Tip: Incompany trainingen aanbestedingen

Zijn er meerdere mensen in uw organisatie betrokken bij aanbestedingen? Dan is een incompany training vaak praktischer en voordeliger. Neem onze training ‘Werken met TenderNed’. Deze training wordt specifiek op uw organisatie toegespitst zodat u de voorbeelden direct in de praktijk kunt brengen. Een maatwerktraining kan ook een combinatie zijn van een training over sales- en bidmanagement en wet- en regelgeving bij aanbestedingen.

Beschikbare data

Datum volgt

10.00 – 16.00, Eemnes

Aanmelden

Andere trainingen

 • Basiscursus Europees Aanbesteden door VdLC
  Regelgeving en jurisprudentie vormen de basis van het aanbesteden. Start daarom met een effectieve training over de aanbestedingswet 2012 of de nieuwe Europese richtlijn. Samen met het opleidingsinstituut VDLC, specialist in (Europese) aanbestedingen en wetgeving, heeft Tender Services Group een praktische training ontwikkeld.
 • Trainingen Digitaal aanbesteden
  Wat is een aanbesteding? Waar vind ik de juiste informatie over aanbesteden en hoe bepaal ik of de opdracht haalbaar en realistisch is? Vragen waar iedereen die wil inschrijven op een aanbesteding mee te maken krijgt. Daarom is er de Basistraining (digitaal) aanbesteden waarbij u kennismaakt met de do’s en dont’s van deze formele overheidsprocedure ...
 • Best Value for Procurement (BVP) interviewtraining
  Het interview is vaak de doorslaggevende factor bij het gunnen van de opdracht. Voor een goede voorbereiding en hogere winkans is er de BVP interviewtraining van Tender Services Group.
 • Kennissessie: Introductie Aanbesteden
  Wilt u uw kansen op werken voor de overheid vergroten en dus meer weten over aanbestedingen? Kom naar onze kennissessie: Introductie Aanbesteden in Leeuwarden of Den Haag.
 • Maatwerktraining Aanbestedingen voor ondernemers
  Meer verdieping of strategie in aanbestedingen nodig? Laat onze adviseur contact met u opnemen om samen te kijken naar gerichte incompany trainingen of open trainingen op maat.