Bevlogen partner bij het winnen van tenders

Van inzicht bieden en kennis delen tot het inzetten van onze aanbestedingen expertise bij tenders: Tender Services Group doet het al meer dan 20 jaar met veel succes. Ons team van bevlogen specialisten jaagt samen met u op de beste kansen in het even dynamische als complexe domein van aanbestedingen.

 • Ruim 7.000 tenders voor bijna 2.500 klanten
 • Ervaring met 500 overheidsorganisaties in 6 landen
 • Score van 83% op kwaliteit
 • € 50.000.000 gegenereerde omzet per jaar
 • Gemiddelde klantwaardering van 8,4
Aanbestedingen advies

Voor wie?

Meesters in horen en zien

Of u nu mkb’er of corporate ondernemer bent, of regelmatig als professional met aanbestedingen te maken heeft, Tender Services Group helpt u om meer omzet te halen uit (internationale) overheidsopdrachten en tenders in de business-to-businessmarkt. Met wijze raad, een scherpe blik en excellent gehoor betreden wij met u het jachtterrein voor aanbestedingen om te komen tot het beste resultaat.

 • Volledig inzicht in uw kansen op de aanbestedingsmarkt met TenderScope
 • Groei van tenderkennis en -competenties in uw organisatie met de TenderAcademy
 • Volledige advisering en ondersteuning van onze experts bij het inschrijven op aanbestedingen met TenderService

Gerichte jagers

Geïnspireerd door de uil hanteert Tender Services Group een unieke 270°-aanpak zodat u alleen die kansen najaagt waarmee u echt succes kunt boeken. Met onze ervaring in duizenden tendertrajecten ontwikkelden wij daarvoor de SAAR-methode:

 • Signaleren: door onze toegang tot de belangrijkste (inter)nationale platforms in de aanbestedingsmarkt te combineren met onze expertise overzien wij het gehele veld en signaleren wij voor u de beste kansen.
 • Analyseren: met een scherpe blik analyseren wij zowel de uitvraag van de aanbestedende dienst als het potentieel van uw organisatie om goed voorbereid aan de jacht op de opdracht te beginnen.
 • Adviseren: in alle fases van het aanbestedingsproces nemen wij u met gedegen advies onder onze vleugels voor de optimale vertaalslag naar de beste inschrijving.
 • Realiseren: als uw inschrijving de verwachtingen van de aanbestedende dienst overtreft, maakt u de meeste kans om de aanbesteding te winnen en daarmee meer omzet te realiseren.
Aanbestedingen winnen met Tender services Group

Het laatste tendernieuws

De wereld van aanbestedingen is altijd in beweging. Tender Services Group volgt de actualiteit op de voet en brengt in kaart welk nieuws voor u relevant is. Maandelijks geven wij het Tender E-zine uit met actueel aanbestedingsnieuws, nuttige tips en interessante tenders.

 • Tender Services Group lanceert TenderAcademy ⓒ

  Met de TenderAcademy ⓒ brengt Tender Services Group een uniek curriculum van 9 trainingsdagen op de markt dat alle facetten van het aanbesteden omvat. Perfect om uw tendercompetenties verder te ontwikkelen, de fijne kneepjes van het aanbestedingsvak te leren. Of het realiseren van een professionaliseringsslag op het gebied van tenders. Het enige complete curriculum in …

  Lees meer
 • Tender Services Group viert 21 jaar met frisse uitstraling en vernieuwde diensten!

  Dit jaar vieren we het 21-jarig jubileum van Tender Services Group, dé expert in het winnen van aanbestedingen. Met een nieuwe uitstraling en vernieuwde diensten zetten we onze inzet en toewijding aan kwaliteit en succes voort.

  Lees meer

TenderScope

Inzicht en overzicht – Via TenderScope bieden wij u objectief inzicht in de (internationale) markt van aanbestedingen. Met behulp van historische, actuele en voorspellende data, gecombineerd met onze kennis en expertise, brengen wij het speelveld voor uw branche in kaart. Zo weet u welke tenders u kunt verwachten, wie uw mogelijke concurrenten zijn en waar voor u de grootste kansen liggen.

TenderAcademy

Learn it, do it, win it – Onze TenderAcademy is het enige complete curriculum in Nederland voor de ontwikkeling van kennis over en competenties in aanbestedingen. In 3 inspirerende learning tracks nemen onze topspecialisten u mee op hun vlucht door alle facetten van de tenderpraktijk. Stapt u in voor een sterke basis of wordt u zelf de winnende aanbestedingsexpert?

TenderService

Aanbesteden uitbesteden – Met TenderService heeft u onbeperkt toegang tot de wijsheid van onze adviseurs. Of het nu gaat om praktische ondersteuning, gericht advies bij tactische en strategische vraagstukken of het geheel uitbesteden van een inschrijving: onze experts helpen u met alles om het aanbestedingsproces in uw organisatie te professionaliseren.

Onze opdrachtgevers

Meer weten?

Kom langs in Scheveningen of Groningen